п.п Вземи си бели диоди

stoqn_g60 написа:лично за мен са доста цигански като цяло изобщо не ми дипадат ама тва е моя гледна точка . аз ти препоръчвам бели давай смело позволени са
айде да не успамваме темата на колегата ша си поговорим с тебGesha_GTI написа:stoqn_g60 написа:лично за мен са доста цигански като цяло изобщо не ми дипадат ама тва е моя гледна точка . аз ти препоръчвам бели давай смело позволени са
Ааааа не му харесвали начи,а на Ванката аудито като беше със сините габарити само ми фъфлеше колко е яко,после почна да ме убеждава и на голфа да слагам,а са циганско му било....е то ти си знаеш
jetttlii написа:svetlio p_GTИ аз имах преди време на двусекционните ама ги махнах.Не се очертава втората секция и е много циганско.
Различни хора различни виждания, че на теб не ти харесва не значи, че е циганскоПо тая логика и аз не харесвам чисто червени стопове, дай да викам че са цигански
![]()
не искам да обидя никой, просто смятам, че всичко опира до лична преценка, не сме на 10 години все пак
BECKER написа:по закон нямаш право Wink а то е ясно, че полицаите ще ти искат пари Laughing
Такаа,хайде да поразсъждаваме.За какво няма право колегата,и ако има право ,от къде на къде пък полицаите да му искат пари.Да, на колегата му харесало сини габарити.........ми даааа.А пък кои са тия да му кажат с какъв цвят трябва да му е осветлението.Още повече -да му искат пари ....лелеее пък ако му пишат "неправомерно "акт .Ха,глупости.Кви са пък тия.Аз какво да направя че на ченгето ,не са му харесали моите светлини..А?E утре ше взема да се острижа гола глава...А сега някой да ми каже нещо де...?Или полицая да ми вземе пари че съм се обръснал.
Е точно тук Господа ,е разликата между това което ми е кеф на к..а ,и законно установените норми .И ако утре милиционера се "Заяде"(поставям го в кавички защото,със нас винаги се заяждат)Да оценим своето нарушение,и ако има изход да си платим,Ако искаме разбира се.Лелеее колко е часът...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Danny boy и 38 госта