Колко пари бихте дали за този г2 !?
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
цената за която може да я продадеш и тази която и искаш ще са много различни.аз моята на пазара ако и искам повече от 1500 ще се смеят.ама знам колко са вложени в нея за да изглежда що годе добре да е сигурна и т.н.те деа само ремонта на предницата по ходовата част беше над 200 лв.от както е при мен сметни още що неща са сменени и шукарийки са накупени.
пп.2500 и искай ако е в перфектно техническо състояние.трудно ще я продадеш но някой който знае какво търси ще я вземе.па ако на мен ми хареса може праим бартер за ламята
пп.2500 и искай ако е в перфектно техническо състояние.трудно ще я продадеш но някой който знае какво търси ще я вземе.па ако на мен ми хареса може праим бартер за ламята

- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Годините не карат колата нито боята ,ако си е в ред всичко стегни си я и си я карай заеби тия 3-ки и други глупости и гнилочи,тва обаче ако не си някой екстремист и не искаш да цепиш с някой АБФ тва е вече друга работа ама и там могат компромиси да се правят,помисли добре и тогава прави каквото ще правиш !Успех!
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
даже 2 бона са и много. все пак тази година навършва пълнолетие
година кола не кара обаче - напоследък всички са се юрнали да купуват колкото е възможно по-нови коли. а за един стар автомобил не е от значение кога е произведен, а как, колко и къде е каран. аз лично съм виждал 20-годишен пасат б3, който изглеждаше като нов и отвън и отвътре, а двигателя (1,8 ми) мъркаше като котенце. виждал съм също и коли 2000-2001, които просто да те е страх и гнус да ги караш - въпрос на поддръжка.
карай си голфарата и си свиркай - кво като е стара - нека ти е зле с безпроблемно каране, евтини застраховки и тънка поддръжка. мераклиите за нови години - бог да им е на помощ, като се счупи нещо - след 98 - 99 г няма евтино, всички части на какъвто и да е автомобил струват зверски много.

година кола не кара обаче - напоследък всички са се юрнали да купуват колкото е възможно по-нови коли. а за един стар автомобил не е от значение кога е произведен, а как, колко и къде е каран. аз лично съм виждал 20-годишен пасат б3, който изглеждаше като нов и отвън и отвътре, а двигателя (1,8 ми) мъркаше като котенце. виждал съм също и коли 2000-2001, които просто да те е страх и гнус да ги караш - въпрос на поддръжка.
карай си голфарата и си свиркай - кво като е стара - нека ти е зле с безпроблемно каране, евтини застраховки и тънка поддръжка. мераклиите за нови години - бог да им е на помощ, като се счупи нещо - след 98 - 99 г няма евтино, всички части на какъвто и да е автомобил струват зверски много.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”