Според мен трябва да се въведе закон в който да се задължават кооперациите или собствениците на сградите, чиито страхи стърчат над тротоарите и улиците, да бутат снега и леда, като преди това обезопасят долу. Онзи ден на 2 метра пред мен паднаха поне 200 кг лед и сняг и за една бройка да ме утрепат. Миналата година до нас една съседка беше ЗАТРУПАНА от една такава "лавина" и изпадна за 5 месеца в кома, за щастие се събуди и е жива и здрава...на чист късмет. Виновни нямаше, разбира се.
Вчера не знам дали гледахте НАГЛОСТТА на нек'ъв прошляк (с извинение), който каза, че хората не трябвало да очакват от фирмите НА КОИТО СЕ ПЛАЩА да чистят непрекъснато

Те не можели да смогнат, когато положението било бедствено. Моят въпрос е: от кога един абсолютно нормален СНЕГОВАЛЕЖ през ЗИМАТА е бедствено положение и обявено ли е то от съответните органи?????????

Не искам да коментирам начина по който се държеше тоя цървул, че ще почна да псувам. Сякаш ние сме му длъжни на него...няма ли най-накрая тия хора да разберат, че не ние работиме за тях, а ТЕ ЗА НАС !?
Пак по новините вчера казаха, че общината щяла да отпусне
64,000,000 (шестдесет и четири МИЛИОНА) български лева на фирмите концесионери за да чистят Столицата. Извинявам се много, но за тези пари София трябва да стане лятна градина посред зима, а какво виждаме!? Киша, мръсотия (айде мръсотията е що-годе нормална), тротоари по които не могат да се разминат 2ма човека, защото отъпканото не стига, а отстрани ако мръднеш или има опасност да ти паднат 200 кила лед на главата или да затънеш в бездънна яма от сняг. Аз вече втора седмица не мога да си изкарам колата от подземния гараж, щото изхода/входа му до улицата е ЗАТЪНАЛ в 50см сняг и киша (вчера ги мерих!) и само високи коли с 4х4 успяват да минат някак от там...
Направо ме е жал пък за хората в по-крайните квартали...
Тъпа държава.