Покупка на Опел Корса - моля за съвет
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
lodarski написа:И един мармот завиваше шоколада в калник на ОПЕЛ

Re: Покупка на Опел Корса - моля за съвет
kind написа:
2000г модел. Колата е с четири врати, гаражна, много запазена, пробег- 18 000 км.
Закупена е от БГ като нова. Човека е близък - жена. Като за мен иска 8000 лв.
Колеги стига с тая ръжда...прочетете точно за кво иде реч...
П.С.Ръждата отдааааавна не е актуален довод!!!!80те и началото на 90те ДА...ама сега нещата доста са се променили....не мислите ли???
П.П.С. И китайците вече правят коли,деба

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Re: Покупка на Опел Корса - моля за съвет
така е за каква ръжда говорите изобщоchy написа:kind написа:
2000г модел. Колата е с четири врати, гаражна, много запазена, пробег- 18 000 км.
Закупена е от БГ като нова. Човека е близък - жена. Като за мен иска 8000 лв.
Колеги стига с тая ръжда...прочетете точно за кво иде реч...
П.С.Ръждата отдааааавна не е актуален довод!!!!80те и началото на 90те ДА...ама сега нещата доста са се променили....не мислите ли???
П.П.С. И китайците вече правят коли,деба![]()
![]()
![]()

- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
ikonoma написа:Всичко Опели производство след март 1998 година са поцинковани и отлично защитени от корозия. Само Astra F до края на производството до края на 1998 година не е защитен от корозия.
Не знам откъде я черпиш тая информация...ама аз имам астра Ф 96.....и О,чудо!!!....НЕ е ръждясала

На астра,корса...се прави фейстлифт края на 94...на астрата разликите са в решетка,огледала,лайсни,мигачи,антикорозионна защита...по това се познава...

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sin orel C20XE написа:pironski написа:"Опел" на тая (марка) още в завода са му задраскали емблемата
Да така е,а при среща с бързи VW нещо тая измислената само ги пляска,ко стаа,не знам!![]()
![]()
![]()
![]()
Съвсвм различен тип мотори са и не сравними. Опелите са с по-бързо изгаряне, което пък се отрзява на комфорта. Голф 1 е с такъв мотор.
Концепцията на VW е съвсем по-различна. Те гонят комфорт.
GOLF@
не съм съгласен с теб-всичките компании гонят ЦЕНА...съответно-повече купувачи...возил съм се на Г3,карам астра...возията е еднаква...обзавеждането-също...Предимството на ФВ е само в имиджа на марката...нито цените на резервните части са ниски,нито е чак тоооолкова издръжлив...а и няколко Г3 вече видях които ръждата ги е почнала...за последно едно Венто 96-от Австрия с почнали да гният прагове....
Според мен съревнованието м/у ФВ,Опел,Хонда...която и да е марка коли е безсмислено и граничи с "мерене на пишки" и с принципа "тоя как се е прецакал..."
Имам Фв-убедил съм се в качествата,имам опел-същото...за мен важното е условието "предишен собственик"...Стига съм му спамил темата на колегата...той ще си реши дали да купи почти новата кола!
не съм съгласен с теб-всичките компании гонят ЦЕНА...съответно-повече купувачи...возил съм се на Г3,карам астра...возията е еднаква...обзавеждането-също...Предимството на ФВ е само в имиджа на марката...нито цените на резервните части са ниски,нито е чак тоооолкова издръжлив...а и няколко Г3 вече видях които ръждата ги е почнала...за последно едно Венто 96-от Австрия с почнали да гният прагове....
Според мен съревнованието м/у ФВ,Опел,Хонда...която и да е марка коли е безсмислено и граничи с "мерене на пишки" и с принципа "тоя как се е прецакал..."
Имам Фв-убедил съм се в качествата,имам опел-същото...за мен важното е условието "предишен собственик"...Стига съм му спамил темата на колегата...той ще си реши дали да купи почти новата кола!
- Cee
- Автомобил:
- Двигател: AMX
Колега мисля че свещения отговор на въпроса ти се крие ето тук:
http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?act=idx[/b]
http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?act=idx[/b]
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”