Събирам мнения и впечатления за Тойота Ярис
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
restless написа:А първата ген. Яриси са се сглабяли в Япония
mladvampirTDI написа:А втората във Франция, ама айде да не се зачждаме с хората който разбират
Колеги, аз също съм голям фен на японските коли и по специално на MAZDA, за мен по-добро от японската кола няма

Колега "restless", остави световната стастистика, гледай фактите в България.
За дефектния "YARIS"-информацията е на "ТМ-АУТО" ЕООД, аз не съм си я измукал от пръстите - повярвай ми

Колега "mladvampirTDI", третата може и да направена в България, знае ли човек

Последна промяна от petko5 на Чет 07 фев 2008 23:15, променено общо 1 път.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Петко всички ЯРИСИ за Европейския пазар са произвеждани и се произвеждат във ФРАНЦИЯ
и първото и второто поколение.
Корола-та идва от Турция - Адпазари
Аз също знам няколко случая за отървала верига и последстията са неприянта среща бутало клапан.
Микрата е Ангийска и в момента се продава на много тънки цени и определено не е лоша колица, единственото, което е като минус при тази кола е прекалено женския външен вид, тази количка с този екстрериор е подходяща само за жени.
А и за също не бих си взел нова Тойота никога
Единствено ЛендКруизера 120 и новия V8, МР2, Селика и Авензис от части (много е изгоден като цена в момента) са читави автомобили от това дето се продава в Е-па
Mladvampir
Разкажи малко, ако не е тайна какви премеждия си имал с Тойота-та

Корола-та идва от Турция - Адпазари

Аз също знам няколко случая за отървала верига и последстията са неприянта среща бутало клапан.
Микрата е Ангийска и в момента се продава на много тънки цени и определено не е лоша колица, единственото, което е като минус при тази кола е прекалено женския външен вид, тази количка с този екстрериор е подходяща само за жени.
А и за също не бих си взел нова Тойота никога

Единствено ЛендКруизера 120 и новия V8, МР2, Селика и Авензис от части (много е изгоден като цена в момента) са читави автомобили от това дето се продава в Е-па
Mladvampir
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
niikoo_1 написа:Mladvampir
Не съм имал никакви премеждия (да чукна на дърво), друго имах предвид. Колата е малка, но взе да се поотваря дизелчето и стана доста пъргаво. Дразни ме само пластмасата, но какво да се очаква от кола за 28000лв.

- ALiGaToR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами според мен колата е хубава като за жена. На мен учебната ми беше такава. Само че със по слабия двигател 1.0 16V 68 коня. На мен впечатленията които ми направи колата са, че лесно се маневрира с нея в града, що годе пъргава, и като гледам по каталожни данни я дават тази със 1.0 двигателя има разход 7/100 градско и за 1.3 дават ~8/100 градско, което е наистина добре.
На мен лично не ми хареса въобще това централно разположеното табло, а на всичкото отгоре е и дигитално. Жив ужас!!
Не може да разбереш лесно с какви обороти се движиш и това табло се вижда само под определен ъгъл и докато.....
Според мен по добрия избор е POLO-то.
На мен лично не ми хареса въобще това централно разположеното табло, а на всичкото отгоре е и дигитално. Жив ужас!!

Според мен по добрия избор е POLO-то.

-
- Автомобил:
- Двигател:
http://zr.ru/articles/40220/
за 1та генерация, сравенена с Пунто Пежо 106, Суифт и Ка
http://www.autoreview.ru/tests/trio_139/polo1.htm - сравнен с Поло и 206
за 1та генерация, сравенена с Пунто Пежо 106, Суифт и Ка
http://www.autoreview.ru/tests/trio_139/polo1.htm - сравнен с Поло и 206
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”