Ако ги застреляш няма да лежиш. Все пак колата ти е в двора, а той е частна собственост. Тука военните ги стрелят по обществените паркинги и пак не лежат. Аз съм ги дебнал да ги коля направо след такъв случай. Много е неприятно. Сега чакам някой да направи 1 крачка и в апартамента и там си и остава.
Много гадно наистина.И аз съм бесен.На мене снощи са ми свили халогените но в сравнение с твоя проблем моето нищо не е.Незнам как ще се оправим с такива хора около нас.Дано я стегнеш барзо.Поздрави!!
колеги сигурно и на вас ви се е случвало, на мен ми е за 2-ри път. гадна история, и точно този понеделник мислих да и направя каско.. ама си викам кой ша е тараши тая дърта кочина... на жена ми е фиеста 2001г и стои вън на улицата , е никои не е закача.... е с скаско е/ то за тва сигурно/
Ей, мама им мръсна наркоманска, знам как се чувстваш, преди време на мен ми бяха ритали вратата и бяха строшили дръжката, за капак няколко дни по-късно някой пак нахакан ми беше залял предния капак с олио и то беше попило яко в боята. Радвай се, че не си ги видял, сега щеше да съжаляваш повече.
тц тц тц Е това бие рекордите по наркоманска наглост!Жалко че не си ги усетил-до сега се чувствах сигурен като знам че колата ми е в двора,но за напред ... знам ли явно трябва да се измисли нещо
Дано успееш тия дни да оправиш всичко по колата
Много гадно колега. От тия копелета отърване няма. Нека да ви споделя какво ме потресе мен тази седмица. Миналата събота минавах случайно сутринта през паркинга пред зала Христо Ботев и видях едни мерцедес C-класа (от първите) с липсващ мигач и огънат преден капак и ми стана гадно защото знам че и крадат компютрите на тези коли в сряда и в петък(цена за нов около 3500лв). Колата изглеждаше много лъскава. През седмицата минах от там, а колата седеше без джанти, халогени, кора и счупен прозорец. Това поне видях аз като минавах покрай нея. Грозна гледка.