petko5 написа:Бихте посъветвал, да не се занимаваш с глупости![]()
Може, да го осъдиш, ДАно:
Трябва да имаш, ДОКУМЕНТ (В този документ, трябва подробно да е описана работата върху твоята кола)., нерви-като корабни въжета, много пари, добър адвокат и най-вече физическо време, защото делото ще се проточи с години![]()
Твоя случай не е болка за умиране, всеки ден се сблъсквам с по тежки случаи от твоя, повярвай ми
Съвет:
Пусни една антиреклама на сервиза във всички средства за комуникаций, за които се сещаш и които можеш.
Отиди говори директно с собственика на сервиза, за да ти оправят нещата за тяхна сметка (аз бих направил така).
Успех
petko5 написа:Отиди говори директно с собственика на сервиза, за да ти оправят нещата за тяхна сметка (аз бих направил така).
Stivi написа:petko5 написа:Отиди говори директно с собственика на сервиза, за да ти оправят нещата за тяхна сметка (аз бих направил така).
Абе те ще го оправят ама Баш Майстора гледал ли си го ......ще ти сложа аз на теб шапка....! Такава шапка ще ти сложат дето няма как да докажеш че е тяхно дело а ще ти струва мнооого повече от това да си отстраниш на друго място проблема а после да мислиш как да ги съсипваш финансово
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта