Как да осъдя сервиз ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
bboikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bboikov » Съб 16 фев 2008 17:35

Kaiser666 това направо е за :076: за да може после да :083: щото това е пишман работа. На място само :lady_friendship: така де.

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Съб 16 фев 2008 17:40

petko5 написа:Бихте посъветвал, да не се занимаваш с глупости :idea:
Може, да го осъдиш, ДА :!: но:
Трябва да имаш, ДОКУМЕНТ (В този документ, трябва подробно да е описана работата върху твоята кола)., нерви-като корабни въжета, много пари, добър адвокат и най-вече физическо време, защото делото ще се проточи с години :idea:
Твоя случай не е болка за умиране :wink: , всеки ден се сблъсквам с по тежки случаи от твоя, повярвай ми :wink:

Съвет:
Пусни една антиреклама на сервиза във всички средства за комуникаций, за които се сещаш и които можеш.
Отиди говори директно с собственика на сервиза, за да ти оправят нещата за тяхна сметка (аз бих направил така).

Успех :wink:

Мерси за съветите ;-)
При поредния подобен проблем - отидох в предния такъв сервиз, оправиха всичко и ми сложиха "бомба" със закъснител, като тази - просто не мога да рискувам да им дам да погледнат даже повече колата :twisted:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 16 фев 2008 18:02

petko5 написа:Отиди говори директно с собственика на сервиза, за да ти оправят нещата за тяхна сметка (аз бих направил така).

Абе те ще го оправят ама Баш Майстора гледал ли си го ......ще ти сложа аз на теб шапка....! Такава шапка ще ти сложат дето няма как да докажеш че е тяхно дело а ще ти струва мнооого повече от това да си отстраниш на друго място проблема а после да мислиш как да ги съсипваш финансово :)

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Съб 16 фев 2008 18:15

Stivi написа:
petko5 написа:Отиди говори директно с собственика на сервиза, за да ти оправят нещата за тяхна сметка (аз бих направил така).

Абе те ще го оправят ама Баш Майстора гледал ли си го ......ще ти сложа аз на теб шапка....! Такава шапка ще ти сложат дето няма как да докажеш че е тяхно дело а ще ти струва мнооого повече от това да си отстраниш на друго място проблема а после да мислиш как да ги съсипваш финансово :)

Това е най добрата идея обаче докато си оправят натореното трябва да им седиш на главатаи да гледаш какво пипат. :wink: А ако откажат, по добре не се занимавай с малко си се разминал,можеше да ти оправят спирачките. :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”