Къде бяха хората с летните гуми?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Нед 17 фев 2008 0:34

vwg3 написа:Хаха,май пак ще има изненадани,дано да не навали много,че ако разчитаме да си свършат някой хора работата май ще си чакаме само...а да не говориме,че съм с летнитее гуми и аз... :roll:

Една кофа с пясък и една лупатка и ти си човека :lol:

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Нед 17 фев 2008 0:48

Ох че кеф,с 2 приятелчета от бмв форума бяхме на пицарийка и през цялото време дърдореха единия за 16ките си ,другия за 17ките ,излизаме и изненадааa Викам си батко ви с 14ки ама зимни mhihi

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Нед 17 фев 2008 0:55

Аз съм с лятни ама тука няма сняг :lol:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 17 фев 2008 1:05

Явно дойде време да слагам летните и яко дрифт :yeaha: -само че не съм сигурен дали ще избегна срещата с дръвчетата и стълбовете по моята улица mhihi

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Нед 17 фев 2008 1:52

Не, че нещо ама на тоя лед и със зимни гуми да си няма особено голямо значение :wink: Освен ако не си с шипове... :roll:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 17 фев 2008 8:20

Kingpin написа:Не, че нещо ама на тоя лед и със зимни гуми да си няма особено голямо значение :wink: Освен ако не си с шипове... :roll:

:!: :!: :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Нед 17 фев 2008 8:46

Аз пък знам хора, които така и не сложиха зимни гуми, пък нямат проблеми по пътищата и такива, които със зимни гуми правеха задръствания на предния сняг! Не е само от гумите, а и от шофъора!

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Нед 17 фев 2008 9:37

marka написа:Аз пък знам хора, които така и не сложиха зимни гуми, пък нямат проблеми по пътищата и такива, които със зимни гуми правеха задръствания на предния сняг! Не е само от гумите, а и от шофъора!

Само дето много станаха "майсторите" зад волана........

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Нед 17 фев 2008 9:39

аууууууу пред нас каква гледка е ..... един тънък слой сняг ..... аууу .. мноого се изкушавам ..... :lol: :twisted:

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Нед 17 фев 2008 10:18

ммм днес беше кеф :) Отпред зимните си казаха думата, докато всеезонните отзад се разхождаха по полигона в Младост 3 :D Иначе относно летните гуми през зимата - ако знаеш какво правиш, как да спираш с двигател и не се стараеш да бързаш не е особен проблем, стига да има все пак някакъв грайфер :wink:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 17 фев 2008 11:33

Вчера и днес при нас времето се сменя на всеки 10мин. ту слънчево и приятно, ту облачно, снеговито и стават едни виелици. Скоро не е било такова :003:

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Нед 17 фев 2008 12:14

Аз пък вчера си правих дрифтчета с летните баници , а didoriginal в дадени моменти изтръпваше до мен :072:

Потребителски аватар
ANTOV_MS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ANTOV_MS » Нед 17 фев 2008 12:37

marka написа:Аз пък знам хора, които така и не сложиха зимни гуми, пък нямат проблеми по пътищата и такива, които със зимни гуми правеха задръствания на предния сняг! Не е само от гумите, а и от шофъора!
може и да си прав колега :wink: само че ги гледах тук в квартала тия с летните цвички как 10 човека ходеха по колите докато излязат до булеварда и побутват така от време на време на смени :D :D все пак булевардът е далечко :wink: а аз понеже съм балък и се набутах с почти 800лв. за зимарки си перкам :wink: нищо че и тая година немало да има зима :wink: и по цариградско ги гледах отворковците ( с летните гуменца ) как се нижеха изодзадзе и ставаха принудително комбита :wink: пък аз не знам що ли си спирах :wink: само дето не знаех тези зад мене дали ще спрът толкова добре :wink: че знаеш ли какъв синоптик зад тебе кара :wink:

Потребителски аватар
ANTOV_MS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ANTOV_MS » Нед 17 фев 2008 12:41

и все пак не забравяйте че зимната гума не е измислена само заради снегът :wink: а заради ниските темперетури за да не караме с пластмаси на колите :wink:

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Нед 17 фев 2008 12:45

Cyberloner написа:... Иначе относно летните гуми през зимата - ако знаеш какво правиш, как да спираш с двигател и не се стараеш да бързаш не е особен проблем, стига да има все пак някакъв грайфер :wink:

Дано да няма много хора с такова мнение...че ще стане страшно (то вече си е де...). Не си ли се замислял че
ANTOV_MS написа:и все пак не забравяйте че зимната гума не е измислена само заради снегът :wink: а заради ниските темперетури за да не караме с пластмаси на колите :wink:

т.е. и да има грайфер к'во от туй???

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”