Мнение за vectra B
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
mileff написа:chefito написа:там за да получиш 2-3 отговора чакаш 2 месеца....аз лично съм с 2 опела но се отказах да пиша там....
![]()
Иска се мноооооого търпение и силна воля![]()
Все пак нека колегата да опита
аз там лично се отказах да комуникирам, нищо лично, но щом АЗ се отказах, начи е зле положението
апропо вектра Б имаше и колегата веселин гларус бургаски

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:mileff написа:Добре де,
защо не пуснеш една тема в Опел форума. Колегите там най-добре ще кажат за дизелите:)
там за да получиш 2-3 отговора чакаш 2 месеца....аз лично съм с 2 опела но се отказах да пиша там....
Колегата е напълно прав има теми които са от средата на 2007 и нямат нито един отговор. Голямо мъртвило е там. А и имам по голямо доверие на пичовете в Нашият форум.

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен ако ще е опел, много по-добре е да е бензин, от 1.8 нагоре. Двигателите са хубави, и много здрави. Слагаш един газов инжекцион, и заспива.
Специално при дизелите Опел никога не са били добре. Просто нямат традиции при тези двигатели. За сметка на това бензиновите им са железни, и по мое мнение са по-добри от на Фолксваген.
Специално при дизелите Опел никога не са били добре. Просто нямат традиции при тези двигатели. За сметка на това бензиновите им са железни, и по мое мнение са по-добри от на Фолксваген.
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- dragomir1402
- Автомобил:
- Двигател:
аз като човек минал през четири опела два от които дизелови мога да споделя следните впечатления от дизеловите им агрегати, по обясними причини не коментирам качеството на тенекиите и покритията.
1.6 дизелче чисто на кадет-бързо хвърля гарнитури-карано 2 години не си струва-много пари по ремонти
2.3 турбо интерколер на омега-добър мотор -над 130000 км вярна служба само при мен, пък на колко беше като го взех само господ знае, тенекиите ни предадоха, иначе само масло съм му сменял, страхотен беше
успех в избора
1.6 дизелче чисто на кадет-бързо хвърля гарнитури-карано 2 години не си струва-много пари по ремонти
2.3 турбо интерколер на омега-добър мотор -над 130000 км вярна служба само при мен, пък на колко беше като го взех само господ знае, тенекиите ни предадоха, иначе само масло съм му сменял, страхотен беше
успех в избора

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- peicho_petrov
- Автомобил: golf3 cabrio
- Двигател: 1.8
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”