Вече 3-та година използвам добавки НО само за бензина. Едната е Редекс и Sonax. Мога с чиста съвест да кажа няколко неща:
1. Двигателя стартира по лесно(особенно зимно време) и е малко по тих.
2. Става малко по пъргава и звука е много приятен.
3. Разхода пада малко, но колко немога да кажа защото не съм замервал само градско или само извънградско
4. Дюзите определено се почистват а и не само те. Особенно ако колата се настъпи на дълъг път яко.
Заключение: От тези две марки на базата на ЛИЧЕН опит се уверих че полза ИМА!!
Слагам само при пълен резервоар обикновенно през 2 месеца. Във времето когато карам без такава веднага си усещам предимствата на добавката. Веднъж сипах добака на пълен резервоар, след 3 дена бях забравил че съм сипвал и заредих отново до горе като сложих и втората добавка. Резултата: Спрях до един магазин напазарувах качвам се на колата и ОПААААА изненада. На другия ден на ЕЛКОН и а ЧЕСТИТО - бях прие....ал бензиновата помпа и айде нова. Затова сега слагам през да месеца за да не би случайно да направя същата грешка. Но за добавка в маслото КАТЕГОРИЧНО няма да сложа. Наскоро един колега ми разправяше как така си приебал двигателя на Ауди А6 просто искал да експериментира и айде