за какво ще го ползваш?
ако е само да пърпориш из двора или до магазина да отидеш
ще стигне
но за оффроуд каране търси нещо марково над 300 кубика
втора ръка може да се намерят приятни неща по 7000лв

Регистрация на АТВ в Кат
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И нас имаме едина много приятна планина и думата офф роад е направо леко казана за него. Искам там да си джиткам, преди карах една "ТУХЛА" 200СС и беше леко недостатачно по мощ за нагорнище.
Та за това ми единствено се запалих като му видях цената иначе много пари не ми се дават, ако няма да става се отказвам.
Както вика това момче което го предлага ако познаваш катажиите в града и ако го караш само в гората НП.
Но все, ще се наложи да се слезе в града с него и затова тази опция не ми е приятна.
Та за това ми единствено се запалих като му видях цената иначе много пари не ми се дават, ако няма да става се отказвам.
Както вика това момче което го предлага ако познаваш катажиите в града и ако го караш само в гората НП.
Но все, ще се наложи да се слезе в града с него и затова тази опция не ми е приятна.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
За регистрацията на АТВ - имам един клиент англичанин, който живее в едно село до Русе. Той докара куп автомобили, камиони, мотор и атв и искаше да ги регистрира всичките. Имам много добър приятел, който се заминава с регистрация на автомобили в КАТ и той свърши всичката работа. За атв-то трябва да минеш технотест наистина, тея в КАТ в базата данни нямат информация за различните модели и видове АТВ-та и наистина можеш да го регистрираш в най-добрия вариант след технотеста само като трактор. Като обикновено мпс не може, защото не прилича на кола, като мотор също, защото е на 4 колела. Това казаха онея в КАТ. И вариантът ти е един - спокойно си бръмчиш нейде из горите и полетата без регистрация.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”