Къде да си сменя най-евтино средно гърне?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 28 фев 2008 16:08

xcalibur написа:Колега, препоръчвам ти да отидеш в Крафт. Аз отидох при арабите и после съжалявах. Унищожиха ми накрайника - направо си оставиха ръцете и за това отидох в Крафт. Оказа се, че са си оставили ръцете и по всичко останало. Тръбата беше с по-малък диаметър от оригиналната, не сложили резонатор, а кухо гърне и т.н. Наложи се всичко да се прави отново, но знам поне, че е както трябва. За цена в Крафт - всички тръби, резонатор, средно гърне и работа - 200 лв. + 100 за накрайник, работа и "гащи".

Повече няма да дам на арабеските да се доближат до колата ми. Какво като ми взеха по-малко пари? Накрая се наложи всичко да се прави отново

Подкрепям 100%!
И аз преживях същата случка. Евтиното винаги излиза скъпо после. А там е работата, че арабите не са толкова евтини, а Крафт - не толкова скъпи. Така че не си заслужава да си правиш експерименти. На голфа ми цялата генерация отдолу е Крафт, и съм супер доволен.

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Re: Къде да си сменя най-евтино средно гърне?

Мнениеот plamen000000 » Сря 18 май 2011 17:49

Колега свалящ средното гърне корубиш го скелет и го шиеш с телоподаващо с 2 мм ламарина, работата заспива.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”