Отново въпрос за възражение върху акт който ми написаха :(
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
интересна случка
добри ти е казал
шанс нямаш
имаш шанс може би в съда
обаче ако решиш да жалиш и отидеш на съд, ще извикаш за свидетел ПЛЕМЕННИКА на заместник министъра на селското стопанство, който е е правил на велик и там този пхлеменник, без да си вади значката на ГДБОП
ще излъже, че е имало дупка и сте я заобикаляли, ще каже че господин полицая е дърпал акта, нарушавал ви е правата на защита и че този полицай е бил мнооогооо прооззз, щото не е знаел, че това е племенника на заместник министъра на елетрификацията на Джибути
с две думи
шанс от възраженето нямаш на 99%
шанс в дело винаги имаш
добър адвокат+племенника на заместник-председателя на Коминтерна ще свършат работа
апропо ако глобата ти е под 50 лева, шанса за бляскаво дело отпада

добри ти е казал
шанс нямаш
имаш шанс може би в съда
обаче ако решиш да жалиш и отидеш на съд, ще извикаш за свидетел ПЛЕМЕННИКА на заместник министъра на селското стопанство, който е е правил на велик и там този пхлеменник, без да си вади значката на ГДБОП

с две думи
шанс от възраженето нямаш на 99%
шанс в дело винаги имаш
добър адвокат+племенника на заместник-председателя на Коминтерна ще свършат работа
апропо ако глобата ти е под 50 лева, шанса за бляскаво дело отпада

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
LILO&STICH написа:боте,той не е виновен че е висок и че му е бърза колата бреbatmilko написа:longora написа:Аз с моя пуст късмет .... ..
я си признай от колко време имаш книжка - колко км. имаш минати и колко акта имаш![]()
![]()
Така си е!

Те в тез неудобни малки колички, като седне някой по-дългичък, като покара час-два седнал и като се опита да си поопъне краката от свитата на 3 позиция и... дзверо докат се усетиш, набрал до 210!

- kacho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега, действай с жалбичката, задължително!!! ще ти отменят най-малкото точките, иначе паричната глоба остава. проверено!!! което пак си е нещо, а иначе лелинчо го остави, нали знаеш как му викат на това - мечешка услуга. за какво му е трябвало да се прави. в много случаи ако тръгнеш с добро катаджиите те пускат срещу някакъв минимален "жест"
, успех и ме послушай с жалбата, но трябва в тридневен срок да я пуснеш, после нямаш право

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Slayera ами така ще пиша ... vasstop вече съм написал че ме е засякла кола в акта .. не става номера с дупката пък и колата е по-уважителна причина според мен. Опитал съм се да избегна ПТП
luboveliki дано да го разглеждат тия дето ми го гледаха последния път
moleo твоето ще успее, ти си 100% прав
Oxyde Мерси! Pichaga глобата е под 50лв ... така че оставаме само на молитвите за възражението ... а то освен че ми дърпаха акта и налитаха на бой на племениик на зам. министъра ... абе голям цирк беше ... kacho баш мечешка
еми дано тогава ми вземат само 40лв ли там колко са и да не барат точките че ... лошо. Аз понеже не пътувам по тая магистрала и хич не ги знам кой къде седи ... докато по Тракия всичко си знам, но и там няма такива места
Вие как мислите .. дали да пиша че са му налитали на оня или да си пиша само какво се случи с мен ?

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от The Red Guy на Сря 05 мар 2008 14:25, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”