Внос на автомобил от USA

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Чет 06 мар 2008 23:53

Зависи много от къде до къде. Цена на контейнера около $3000 обаче има една купчина най различни разходи в зависимост от пристанището и брокерската компания. Може и без контейнер, но малко рискуваш да стане някой фал. Пътува около 3 месеца +/- няколко седмици в зависимост дали са до Българските пристанища или до Гърция. Ако колата е в движение и с редовни американски номера може и до Холандия например и от там да си я прибереш на ход, но напоследък мисля че това не е голяма далавера. В България ще те съдерат от ДДС и евентуално акциз. Ауди и Пасат 1.8Т след 2001ва тук се водят 170кс и също са акцизни. Ако те интересува повече и по точна информация прати ми ЛС и ще ти дам телефона на един човек да се разберете с него. Той мисля че само самолет до сега не е внесъл от щатите, но може и вече да го е направил :wink:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 06 мар 2008 23:58

20vTurbo написа:... Той мисля че само самолет до сега не е внесъл от щатите, но може и вече да го е направил :wink:
дам,няма невъзможни неща :lol:

едно време бях писал тема за това дали има желаещи за подобно нещо,но тя не е достъпна до всички,но ето ви едни цитатче:

LILO&STICH написа:От много време ми се върти идея да можем да си пазаруваме от Е-Бей от САЩ предимно.Та имам си агент там който си има склад и съм говорил с него ако някой си хареса нещо да го складира там и като се натрупат достатъчно за самолентно или морско да направи пратка и да праща насам.
Също мога да поема обмитяването и складирането на пратките тук като пристигнат за сметка на получателя разбира се

но вече както казва и 20vTurbo голяма хамалогия е а и доста народ изгоря с някои неща.Пак ви казвам,помислете си добре какво,как къде ще става :wink:

Потребителски аватар
^Joreto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ^Joreto » Пет 07 мар 2008 0:29

За какви фалове става въпрос..? кой с кво е изгорял толкова, че се плашите? мисля че ако разходите относно шипинга станат ясни.. митото, ддс-то и акциза се изчисляват лесно и всеки може да си направи сметката за даден автомобил дали си струва или не. Разбирам, че няма смисъл да се внася кола преди 2000/2002 г. специално за по-новите автомобили смятам че излизат доста по-евтини от колкото вървят тук... (За определени модели става въпрос) Да не говорим ако се ползват някои вратички в закона... за кви далавери става въпрос. Половината Кайени в България карат с товарни винетки, щото ги водят баничарки :lol: и при вноса им от USA са освободени от акциз... :roll:

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Пет 07 мар 2008 1:09

Ей тук са 3 коли натъпкани в 25 футов.......

Изображение

Потребителски аватар
dimoboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimoboy » Пет 07 мар 2008 10:02

kacho написа:а колко вървят колите в Щатите, примерно тия Ауди-та А4 1.8Т?

Отиваш на www.cars.com или на www.autotrader.com и си търсиш. Специялно тези двете аудита бяха между $5 и 7 хил., така че в никой случай не са по-евтини от тукашните италянки, но са с абсолютно всякакви екстри и са в уникално запазено състояние. Като години са '99. 20Втурбо е прав за моделите след 2001 - 170 коня са и са акцизни.

@^Joreto:

Контейнерите са тръгнали от Ню Джърси за Бургас, а за името на фирмата ще питам, но със сигурност беше щатска компания.

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Пет 07 мар 2008 10:58

dimoboy
--------------------------------------------------------------------------------

kacho написа:
а колко вървят колите в Щатите, примерно тия Ауди-та А4 1.8Т?

Отиваш на www.cars.com или на www.autotrader.com и си търсиш. Специялно тези двете аудита бяха между $5 и 7 хил., така че в никой случай не са по-евтини от тукашните италянки, но са с абсолютно всякакви екстри и са в уникално запазено състояние. Като години са '99. 20Втурбо е прав за моделите след 2001 - 170 коня са и са акцизни.

мерси, брат ми

Dragostinov
Автомобил:
Двигател:

Re: Внос на автомобил от USA

Мнениеот Dragostinov » Пон 23 мар 2009 21:21

ако има желаещи да си направиме една партия за един контеинер ! Имам желание да си докарам една кола и един мотор ! Сестра ми е в Сащ ! по точно в сиатьл ! ако има некои желание може да го измислиме да си делнеме !

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”