С на баща ми голфа - Липичка около 20 годишна с незнам колко км/ч на задна,ама оборотомера мина 7000,то затова и стана мизерията...оправданието беше 'Ами паркирах си полекичка и...',естествено не мина...
С на баща ми голфа - седи си Пежо 309 на едно кръстовище, пежото първа кола прави ляв,аз втора кола правя ляв.Тръгва пежото и минава,чакам аз насрещните и аз тръгвам с мнооого зверски старт и хоп гледам пежото спряло на средата на улицата след завоя и се услушва ... еми преместих си го излизам аз гледам на голфа номера леко кривнал олекна ми няма има бой у нас

, гледам на пежото бронята дигната нагоре, излизат баща и син и ме почват 'ко направи бе' не им обърнах твърде внимание настъпах им бронята и се отпуснах на нея ,тя пък взе че се намести и айде по живо по здраво.
С теглича на сеата - Някакъв Ярис ме запушил пред УНСС - МУХАХАХАХА
С теглича на сеата - Някакво М3 ме запушило пред УНСС - посмачках му номера излизам да видя и звъня на един приятел БМВ-джия и му казвам абе едно М3 ме запушило и му посгънах номера да излезна ,той ме пита 'какъв е номера',аз го продиктувах ,а отговорът беше ... 'БЯГАЙ'