ИВЕКО, ФОРД или МЕРЦЕДЕС
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Aма питането е несправедливо някак си ..... ама за спринтера нека кажа : ако може да се избира задължително да е с блокировка на диференциала или нещо от рода че ...... можете да хвърлите отново поглед на моята тема за задното предаване в сняг с празен спринтер ...
Е, един колега ме изкара, че не мога да ги карам ( злопаметен съм )
, ама даже и да е така си е голяма шейна..... иначе лятото...ооооооооооооо елате ми фордове и ивековци......
спринтера си е и малко резачка с подръжката , налага се рядко , ама като се наложи ...ела да видиш.......

спринтера си е и малко резачка с подръжката , налага се рядко , ама като се наложи ...ела да видиш.......
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
та ако ще да е и камион.мерцедес изпипват вси4ко до край ивозията в бусовете и камионите е по4ти като тая на лимозините им .Stefan написа:Mercedes си е Mercedes

никой ли нема да каже 1 добра дума за транспортерите т5 е свръх мега ултра добър

- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Ами къде оставихте ФВ Крафтер , то си е Спринтер де, но гаранцията е 2 години, а и евентуално може да излезе по-евтинко.
Имаме ЛТ на 2 години , абсолютно никакъв проблем.
Утре отивам да получа един Спринтер 6+1 бордови , 5 тона общо тегло, 150 кончета.
Крафтера беше на малко по-висока цена, но може би защото сме сериозен клиент на МБ, а пък и Спринтера изглежда по-добре.
Така че според мен избора ти е между ФВ и Мерцедес, зависи от дилъра, настроенията на шефовете ти и нагласата им дали сега да вложат пари в добър бус или по-късно в ремонти.
За Форд и Ивеко..........просто забрави.
В предната фирма имахме едно ивеко, падна му резервната гума в движение , колегата каза че като се превъртяла гумата под задната броня буса се вдигнал на предни гуми.
Имаме ЛТ на 2 години , абсолютно никакъв проблем.
Утре отивам да получа един Спринтер 6+1 бордови , 5 тона общо тегло, 150 кончета.
Крафтера беше на малко по-висока цена, но може би защото сме сериозен клиент на МБ, а пък и Спринтера изглежда по-добре.
Така че според мен избора ти е между ФВ и Мерцедес, зависи от дилъра, настроенията на шефовете ти и нагласата им дали сега да вложат пари в добър бус или по-късно в ремонти.
За Форд и Ивеко..........просто забрави.
В предната фирма имахме едно ивеко, падна му резервната гума в движение , колегата каза че като се превъртяла гумата под задната броня буса се вдигнал на предни гуми.

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
спринтер или лт/крафтър
все едно е.
ако е над 3,5 тона и ще го взимате чисто нов задължително го искайте без ограничител на скоростта.
по европейски изисквания спира на 90км/ч.
за подробности по този въпрос питай shenko
второто поколение спринтери имаха проблеми с електрониката, но при най-новите всичко е точ.
другите марки не искам да ги коментирам.
все едно е.

ако е над 3,5 тона и ще го взимате чисто нов задължително го искайте без ограничител на скоростта.
по европейски изисквания спира на 90км/ч.
за подробности по този въпрос питай shenko
второто поколение спринтери имаха проблеми с електрониката, но при най-новите всичко е точ.
другите марки не искам да ги коментирам.

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Преки наблюдения имам върху боксер 2 и 3 на Пежо и Ивеко.Пежото се трощи яко, но пък си зависи и от експлоатацията все пак.Ивекото и то ни даваше некви ядове но дребни, можеби защото не го карахме много.При него не ми харесваше изработката на някой детайли а и на 3 -тия ден спряха да му бачкат чистачките
.
Определено съм чувал само добри неща за Спринтера и единствения му недостатък в който съм се убедил е: Ако го ползвате за много леки товари, зимата ще ви скъса нервите.На едно приятелче с Нов Спринтер с Чисто нови зимни гуми , го бутахме най редовно пред блока.Ако е празен или малко натоварен няма тръгване тоя бус.Много лека задница с задно предаване, направо дрифтачка

Определено съм чувал само добри неща за Спринтера и единствения му недостатък в който съм се убедил е: Ако го ползвате за много леки товари, зимата ще ви скъса нервите.На едно приятелче с Нов Спринтер с Чисто нови зимни гуми , го бутахме най редовно пред блока.Ако е празен или малко натоварен няма тръгване тоя бус.Много лека задница с задно предаване, направо дрифтачка
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”