мнение за Rover

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
golf_1
Автомобил: Audi Q7
Двигател: CJWE

Мнениеот golf_1 » Съб 29 мар 2008 15:06

Здравей. Според мен ако взимаш Ровер гледай да е с хондовсия мотор... На брат ми ровера е 216i 16v кабрио с хондовския мотор. Не е много евтин за поддържане, но пък за сметка на това частите са много по малко чупливи... Иначе си вози много прилично :)

п.п От къде го взимаш този маслен филтър за 11-12лв :shock Масленият филтър на моя голф е за 3,50лв, а двигателите са еднакви.

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Съб 29 мар 2008 15:23

ако ти се счупи ровъра единственото нещо което можеш да направиш е да застанеш до него и да започнеш да плачеш.ровърите имат проблеми с главите и гарнитурата.частите са скъпи

patter
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот patter » Съб 29 мар 2008 19:44

Не че е нормално купувайки си кола да мислеш по тази тема, но имай предвид, че вземеш ли си Ровър остава заинаги твой :-) Поради една или друга причина тези коли се продават много трудно в България.

Един приятел имаше Ровър 4 -та серия (ако така се води де :-) ). Вкара я от Германия в много добро състояние. Нямаше никакви оплаквания от нея. Единствено имаше проблеми с намирането на някой части (дръжка на врата например) защото при него ПТП са много често явление :-)

Неговото мнение е че от 4-та серия нагоре Ровърите са добре без проблеми по ходова част и двигател. Малките Ровъри = проблем.

В един момент я продаде, но за много малко пари. При VW цените не падат толкова бързо :-)

Потребителски аватар
tskostov
Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот tskostov » Съб 29 мар 2008 21:13

patter написа:Не че е нормално купувайки си кола да мислеш по тази тема, но имай предвид, че вземеш ли си Ровър остава заинаги твой :-) Поради една или друга причина тези коли се продават много трудно в България.

Един приятел имаше Ровър 4 -та серия (ако така се води де :-) ). Вкара я от Германия в много добро състояние. Нямаше никакви оплаквания от нея. Единствено имаше проблеми с намирането на някой части (дръжка на врата например) защото при него ПТП са много често явление :-)

Неговото мнение е че от 4-та серия нагоре Ровърите са добре без проблеми по ходова част и двигател. Малките Ровъри = проблем.

В един момент я продаде, но за много малко пари. При VW цените не падат толкова бързо :-)

ами аз основно по тази причина се насочвам към по нова кола за по малко пари, защото vw държат цени и примерно един vw от 99 година без никви екстри ше се продава от 8000 нагоре, а един фият същатата година ,със всички екстри е 3500..... аз за това.... ама понеже малко се чудя дали да е фиат и за това събирам мнения,а ровера ми се стори добра оферта като автомобил с екстри :)

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Съб 29 мар 2008 22:14

Имахме един англичанин на гости по Коледа.На втория ден ми вика:"абе много Ровъри се карат в БГ,ние в Англия не ги купувахме тука пълно"И въобще как ти идва на акъла да купуваш фалирала марка автомобили.Те да не са фалирали от хубаво!

Потребителски аватар
porostorm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот porostorm » Съб 29 мар 2008 23:57

Няма такива простащини,(чак да им се възхити човек...) няма такова чудо. Г-н Ровър в гроба ще се обърне ако чуе 1% от изписаните неща тук.

Ако все още имаш интерес към Rover влез във форума на Rover.

Поздрави!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”