п.п От къде го взимаш този маслен филтър за 11-12лв
мнение за Rover
- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Здравей. Според мен ако взимаш Ровер гледай да е с хондовсия мотор... На брат ми ровера е 216i 16v кабрио с хондовския мотор. Не е много евтин за поддържане, но пък за сметка на това частите са много по малко чупливи... Иначе си вози много прилично
Масленият филтър на моя голф е за 3,50лв, а двигателите са еднакви.
Не че е нормално купувайки си кола да мислеш по тази тема, но имай предвид, че вземеш ли си Ровър остава заинаги твой
Поради една или друга причина тези коли се продават много трудно в България.
Един приятел имаше Ровър 4 -та серия (ако така се води де
). Вкара я от Германия в много добро състояние. Нямаше никакви оплаквания от нея. Единствено имаше проблеми с намирането на някой части (дръжка на врата например) защото при него ПТП са много често явление
Неговото мнение е че от 4-та серия нагоре Ровърите са добре без проблеми по ходова част и двигател. Малките Ровъри = проблем.
В един момент я продаде, но за много малко пари. При VW цените не падат толкова бързо
Един приятел имаше Ровър 4 -та серия (ако така се води де
Неговото мнение е че от 4-та серия нагоре Ровърите са добре без проблеми по ходова част и двигател. Малките Ровъри = проблем.
В един момент я продаде, но за много малко пари. При VW цените не падат толкова бързо
- tskostov
- Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
patter написа:Не че е нормално купувайки си кола да мислеш по тази тема, но имай предвид, че вземеш ли си Ровър остава заинаги твойПоради една или друга причина тези коли се продават много трудно в България.
Един приятел имаше Ровър 4 -та серия (ако така се води де). Вкара я от Германия в много добро състояние. Нямаше никакви оплаквания от нея. Единствено имаше проблеми с намирането на някой части (дръжка на врата например) защото при него ПТП са много често явление
![]()
ами аз основно по тази причина се насочвам към по нова кола за по малко пари, защото vw държат цени и примерно един vw от 99 година без никви екстри ше се продава от 8000 нагоре, а един фият същатата година ,със всички екстри е 3500..... аз за това.... ама понеже малко се чудя дали да е фиат и за това събирам мнения,а ровера ми се стори добра оферта като автомобил с екстри
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”