актове по домовете
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре
Znajko написа:От колко време са ти били актовете?
Имаше стари, имаше и от годинка...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе нязнам каква им е системата ама при мен се получи следната история имам фишчета от 2004 някъде ми беше първият и след него по годинките по 1-2 та към 5-7 ги бях насъбрал докато еин слънчев ден не ме заковаха с акт за говорене по ГСМ-а миналата година ноември. След няколко заверки ми го подмениха на магистралата с нов акт за превишение с над допустимата скорост с 13 км. или 143км въпреки че бяха сложили радара на 140 (каръшка работа) ама както и да е. Отивам аз в КАТ пловдив да си подновя нови акт средата на март и ми викат този не ви е излезнал ама имате стари задължения и опс една справчица ми връчиха като фиша от 2004 ми бе задраскан с химикал пред мен и сумарно другите глоби бяха към 180лв. човека ми обяснио че след заплащане на всички глоби и излизане на НП по последния акт и плащането му че си видя синия талон който е към книжката. Е аз естествено си взех описа на сумите платих си ги и чакам послденото НП да излезе че да си взема талончето. Това е положението мисля че се взимат нарушенията от последните 2 години според това което платих аз от 2005 до 2007г.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”