Дъжд и НЕвнимание ..........развитие на на 3-та стр.
- kokobul
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Cocolino написа:Как се подреди така?
ами навлизане в кръстовище(на вагона) влизам на жълто ....но има и втори светофар вече свети червено ......аз си мислех че са синхронизирани (по дълга циклограма) и имам време за преминаване но уви.........спирачки ...мокро ...и бум......а човека до мен спеше та му сепнах съня

- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
Колега съжалявам за случилото се....и аз имам да се оплаквам ама прецених ,че няма нужда от тема.....вчера от моя глупост се срещнах с 1 купчина камъни....пораженията бяха откачена рпедна броня ,падна ми ножа и тази тапата за халогени(за 30мин работа сега съм си го направил по добре от както беше)....оправих си колата отивам да взема 1 приятел и на връщане както си чакам на светофара все едно ми загасна колата..гледам някаква зафира спряла в мене....голям късмет че бронята ми е свалена и по моита кола имаше само малко боя по буфера....само му казах да е жив, здрав и да кара по леко човека и си заминах....за 2ри път ме удрят отзад за последните 4 месеца....1вия даже и не спря да види има ли ми нещо....затова нека караме по леко за да не си чупиме нашите и чуждите коли....
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: :))
Perso написа:Като се кара се мисли!
аха... добре че каза

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”