Избор спирачни дискове препоръчайте марка?
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
- drakano
- Автомобил: S6 2.2TQ ABT
- Двигател: AAN
- Контакти:
Вчера сложих новите дискове АТЕ с накладки на същата фирма.
Смених и спирачна течност, но се вкарах в мнооого неприятен филм с казанчето на спирачната течност.При смяна на течността казанчето се спука от налягането което прави машината и трябваше да отида до морга да намеря ново.Слава богу имаше и взех две за всеки случай.
Така че имайте предвид за казнчетата на Audi и VW - пукат се.
Смених и спирачна течност, но се вкарах в мнооого неприятен филм с казанчето на спирачната течност.При смяна на течността казанчето се спука от налягането което прави машината и трябваше да отида до морга да намеря ново.Слава богу имаше и взех две за всеки случай.
- Karmann13
- Автомобил:
- Двигател:
drakano написа:Вчера сложих новите дискове АТЕ с накладки на същата фирма.
Колега, можеш ли да ми кажеш цена за дисковете и накладките(за четирите колела), които си сложил, т.к. и на мен ми предстои смяна...Благодаря предварително!

- drakano
- Автомобил: S6 2.2TQ ABT
- Двигател: AAN
- Контакти:
Естественно че мога:
Цените са от Манинпекс тел. 9289815 офиц. вносител на АТЕ.
Дискове Power Disc предни - 2бр. 233лв.
Накладки коплект предни - 114лв.
Накладки със жичка за да ти светне на таблото като се износят - 142лв.
Аз ги взех от познат който има магазин за авточасти и съответно цената за мен бе друга.
Цените са от Манинпекс тел. 9289815 офиц. вносител на АТЕ.
Дискове Power Disc предни - 2бр. 233лв.
Накладки коплект предни - 114лв.
Накладки със жичка за да ти светне на таблото като се износят - 142лв.
Аз ги взех от познат който има магазин за авточасти и съответно цената за мен бе друга.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Цените (от сайта) варират между 90 до 160 евро за комплект.
Аз бих си взел такива, ако наистина съм убеден, че са по-добри от гореразискваните.
Аз бих си взел такива, ако наистина съм убеден, че са по-добри от гореразискваните.

- ivo8181
- Автомобил: MK 4 GTI
- Двигател: 1.8 TURBO
Мойте са Typ-S иначе като цена ми излезнаха 300лв двойно вентелираниBrezel написа:пич Sandtler са светлинни години напред преди въпросните Брембо макс и АТЕ . та незнам защо и го казваш. Тва са много скъпи дискове които не са за нашия джоб. Между другото колко ги взел и Typ S ли взе или RS ? Щото RS са бая по скъпи.
- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ivo8181 написа:Мойте са Typ-S иначе като цена ми излезнаха 300лв двойно вентелираниBrezel написа:пич Sandtler са светлинни години напред преди въпросните Брембо макс и АТЕ . та незнам защо и го казваш. Тва са много скъпи дискове които не са за нашия джоб. Между другото колко ги взел и Typ S ли взе или RS ? Щото RS са бая по скъпи.
А от къде си ги закупил колега???
Спирачни дискове и накладки за Passat B4
Колеги,на кои марки предните дисковете и накладките са най-добри за Passat B4 1.8 бензин? Моля мнения за най-добри цени и от къде?
Re: Спирачни дискове и накладки за Passat B4
Ако си вземеш дискове на "Феродо"; "Брембо макс" няма да збъркаш. накладки може и "феродо" и "Ате". Въпрос на избор. това е което мога да ти кажа аз.
Не са скъпи "Брембо макс", така че не му мисли.
Не са скъпи "Брембо макс", така че не му мисли.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”