Kingpin написа: Аз мога да ти дам пример за поне 3 самовзривили се автомобила от газови бутилки за последните 3 години...
Самозапалили ДА, ама самовзривили

Kingpin, един въпрос

Kingpin написа: Аз мога да ти дам пример за поне 3 самовзривили се автомобила от газови бутилки за последните 3 години...
Tyan написа:restless написа:А фактът че е много по-трудно да се предизвика запалване или взрив на газова бутилка от резервоар с бензин го оставям за домашно на драскача от вестника.
това дето каза е тотална глупост .....
GOLF5_ABT написа:http://www.standartnews.com/bg/article.php?article=217150
Абе тикве (ън-мън), ти кога па почна да разбираш от газови, да те таковам...Tyan написа:това дето каза е тотална глупост .....restless написа:А фактът че е много по-трудно да се предизвика запалване или взрив на газова бутилка от резервоар с бензин го оставям за домашно на драскача от вестника.
Stefan написа:Kingpin написа: Аз мога да ти дам пример за поне 3 самовзривили се автомобила от газови бутилки за последните 3 години...
Самозапалили ДА, ама самовзривили![]()
Kingpin, един въпроскато гледаш на ден колко хора умрат при катастрофи по пътищата заради несъобразената скорост, можеш ли да ми се закълнеш, че си се замислил над това и никога не вдигаш с Ралито си повече от 60км/ч. заради твоята лична безопастност (изключваме насрещнодвижещите се камикадзета)
GOLF5_ABT написа:Kingpin написа:.........
мн точно обяснение
не се интересувам и не разбирам от газови
но около всяка 2ра кола дето е на газ мирише ЯКО
Напълно вярно, от личен опит мога да кажа, че повечето мъркучи които слагат се нацепват за година, макс две.... а безотговорността на шофьорите да следят за изправността на бутилката води до белите....Stefan написа:Kingpin написа:...
Вай че подпали![]()
Щом така мислишно според мен най-важното е изправността на колата, а не с какво върви
![]()
GOLF5_ABT написа:Kingpin написа:.........
мн точно обяснение
не се интересувам и не разбирам от газови
но около всяка 2ра кола дето е на газ мирише ЯКО
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта