Help: Алфа156, Вектра Б, Ауди А4, Октавия 1, Фокус, Астра Г
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vladikk написа:неискам да те обидя колега,но за тези 6000лв нема как да вземеш свясна кола!!! Единствено в тези пари се побират Астрата и Вектрата,но виждам че не ти се нравят много!!! за Октавията нема кво да се каже(Супер машина), но цените са доста по-високи!
цяла вечер се ровя в нета и стигам до същия извод за съжаление, ако баща ми не се поотпусне, ще го навия за някой АБФ

-
- Автомобил:
- Двигател:
"през уикенда по не много добри пътища"
Може би да се огледа за нещо джипо-подобно?! Особено ако да речем му трябва кола за лов-риболов... един приятел преди месец си внесе от Германия Паджеро 90г с 2.5 дизел за 1200евро(400 за докарването) - има ръжди, но кожения салон е перфектен, двигателя е ок, климатик и т.н. , ще го ползва за лов и да си кара лодката по язовирите
Може би да се огледа за нещо джипо-подобно?! Особено ако да речем му трябва кола за лов-риболов... един приятел преди месец си внесе от Германия Паджеро 90г с 2.5 дизел за 1200евро(400 за докарването) - има ръжди, но кожения салон е перфектен, двигателя е ок, климатик и т.н. , ще го ползва за лов и да си кара лодката по язовирите
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- aleksnlnl
- Автомобил:
- Двигател:
Skoda Octavia
5500 ЛВ.
Данни:
Дата на производство - август 1997 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 101 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Седан
Пробег - 174000 км
Цвят - Бордо
Особености:
4(5) Врати
Airbag
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Металик
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване

5500 ЛВ.
Данни:
Дата на производство - август 1997 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 101 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Седан
Пробег - 174000 км
Цвят - Бордо
Особености:
4(5) Врати
Airbag
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Металик
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване

-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
същия въпрос стои и пред нашите, каква семейна кола да си вземат. затова съм ги поразгледал вече, та...
имате 6000 лв. тези пари не са малко, но малко ограничават от към избор.
Алфа156 - може да се намери за тези пари, но... проблеми със скорости при 2.0 16В. иначе за парите ще е най-нова и фулл екстри, но пак си остава алфа ромео
Вектра Б - може да се вземе, но гледайте да е след 97, 98. т.е. да не е от първите, че имат много недосмислици. мотора е Х20ХЕV или казано 2.0 16В екотек 136 к.с., другите не си заслужават.
Ауди А4 - може да се вземе 1.6 101 коня (леш е
) или да се закачите за някое 1.8 125 коня, тове е по-добре.
ето това ми се струва на оферта - само фар, калник, броня на пръв поглед. http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11210355791257425 иначе точно тези вървят по 7500, 8000 лева
Октавия 1 това е и моят фаворит. за съжаление, октавийте започват от 6000 лева
Фокуса и Астра Г въобще не ги гледам, та са по нисък клас, а и не бих си взел нито едната от двете
имате 6000 лв. тези пари не са малко, но малко ограничават от към избор.
Алфа156 - може да се намери за тези пари, но... проблеми със скорости при 2.0 16В. иначе за парите ще е най-нова и фулл екстри, но пак си остава алфа ромео

Вектра Б - може да се вземе, но гледайте да е след 97, 98. т.е. да не е от първите, че имат много недосмислици. мотора е Х20ХЕV или казано 2.0 16В екотек 136 к.с., другите не си заслужават.
Ауди А4 - може да се вземе 1.6 101 коня (леш е

ето това ми се струва на оферта - само фар, калник, броня на пръв поглед. http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11210355791257425 иначе точно тези вървят по 7500, 8000 лева
Октавия 1 това е и моят фаворит. за съжаление, октавийте започват от 6000 лева
Фокуса и Астра Г въобще не ги гледам, та са по нисък клас, а и не бих си взел нито едната от двете
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
При така зададеното условие в задачата според мен везните накланят към Vectra.
А какво мисли за Б4, то върви ок тези пари.
Между другото не знам защо Форд Фокус се подценява. Мои много близки хора имат такъв - бензинов(произведен 2000 г.) от ок 4 години и не са ми споделили за нещо съществено като проблем и ремонт. Освен това имам спомен, че през 2003 г. година този модел на форд беше високо оценен и награден от американските потребители на автомобили.
А какво мисли за Б4, то върви ок тези пари.
Между другото не знам защо Форд Фокус се подценява. Мои много близки хора имат такъв - бензинов(произведен 2000 г.) от ок 4 години и не са ми споделили за нещо съществено като проблем и ремонт. Освен това имам спомен, че през 2003 г. година този модел на форд беше високо оценен и награден от американските потребители на автомобили.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защо реши, че вектрата е чуплива?!
Единствения проблем е ръжда тук-там...
Опел си е Опел. И друг проблем - че на повечето вектри не бачка екранчето с часовника, датата и външната температура.
Иначе е доста височка (миналата седмица ходих с моята до Дяволския мост, стигнах чак до него, без да опре никъде (даже и един форумец видях с едно червено пасатче, но той беше твърде зает да гледа пътя, и не ме забеляза
) - който е ходил, знае за какъв каменист път става въпрос). Стабилна е, доста по-комфортна от Астра или Голф, а и от Октавия.
Октавията е най-добрата кола от изброените, но за тези пари няма да намериш читава.
Фокуса също съм чувал добри работи, един приятел има, и няма оплаквания. Не знам обаче за 6000лв дали ще намериш?!
Golf ABF - нещо не ми се връзва с представите за висока кола, която да се кара по лоши пътища

Единствения проблем е ръжда тук-там...

Иначе е доста височка (миналата седмица ходих с моята до Дяволския мост, стигнах чак до него, без да опре никъде (даже и един форумец видях с едно червено пасатче, но той беше твърде зает да гледа пътя, и не ме забеляза

Октавията е най-добрата кола от изброените, но за тези пари няма да намериш читава.
Фокуса също съм чувал добри работи, един приятел има, и няма оплаквания. Не знам обаче за 6000лв дали ще намериш?!
Golf ABF - нещо не ми се връзва с представите за висока кола, която да се кара по лоши пътища

Последна промяна от ACCELERATOR на Чет 15 май 2008 15:24, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”