Аз ще изложа фактите без да повлиявам и да изказвам лично мнение.
1. На Сеат агрегатите са абсолютно еднакви с агрегатите слагани на VW
2. По ходовата част и и скоростна кутия всеки от възлите е с логото VW Audi без изключение.
3. Интериора на Ибиза и Кордоба е абсолютно еднакъм с Полото, дори Поло за Европа се прави само в Испания.
4. Тенекиите не гният повече от тези на VW - виждал съм повече ръждиви Голфове и Венто отколкото Сеати.
Вземи по-запазения екземпляр. Марката не е от такова значение.

Мнение за "испанския Passat"- Seat Toledo
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:питайте колегата lowrider той вече се прецака да си вземе такова ..![]()
ей волрайдър ела да видиш голфо ли е в по добро състояние от сеата ти дето са едни и същи годинидали има ръжда и дали 2е-то ти върви
![]()
![]()
аре де, по всички показатаели си

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
lowrider написа:Vizor написа:питайте колегата lowrider той вече се прецака да си вземе такова ..![]()
ей волрайдър ела да видиш голфо ли е в по добро състояние от сеата ти дето са едни и същи годинидали има ръжда и дали 2е-то ти върви
![]()
![]()
аре де, по всички показатаели си, само вървиж малко по-добре, но скоро и това ще се коригира
бате ти си ми по забавен от къци

- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:lowrider написа:Vizor написа:питайте колегата lowrider той вече се прецака да си вземе такова ..![]()
![]()
![]()
аре де, по всички показатаели си, само вървиж малко по-добре, но скоро и това ще се коригира
бате ти си ми по забавен от къци
true, true стига спам в темата на човека, с теб ще се наказваме не пред другите

- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В Ауди аз лично не виждам нещо по-качествено да се слага отколкото във ФВ!!! Като седалки, материали и т.н. А Сеат Толедо се точкува доста от ръждата, мое мнение, не го споделяйте, аз мисля така! Братовчед ми кара едно Толедо малко, седалките външно са същите като моите, но ръмбят от всякъде, нищо общо с тея в Голфа ми, в карбоново корито ми е по-комфортно, точно на кръста ти се е*ава майката! Таблото пука, за разлика от Голф 2
, много дебели кори, които ти обират от вътрешния простор, много голямо табло, което също ти обира от вътрешния простор! Като комфорт, качество и ниво на оборудване не може да стъпи на малкия пръст на Пасат Б4! Отново казвам мое мнение!!!! На Визора Голфа си е много убав да ти кажа лоурайдъре, т'ва Толедо докато тръгне колко тоя КР ... А в Шкода се използват доста долни материали! На баща ми в бачкането купиха служебни Фабии 1.2 ТДИ, чисто нови ... ебахти кендзефа, толко тъпи материали, че няма накъде! Като я оставиш за около 1 час на слънце, след това като се качих, смърди на яре ... буквално на яре, ама на мокро яре, ако не оставиш вратите за 1 мин отворени не може да се търпи! Ако някой незнае как смърди мокро яре, да ходи някъде, да намокри една коза и да я душне след 1 час! Карайте си новите автомобили 

- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колеги и аз не съм фен на толедото, ама почвате да ме дразните К-повер, или не си се качвал на голфа на визора или на 2е изобщо
, седалките са шит наистина, ама за цената си са перфектни колици
до другия алфист дето продава бъканата си с екстри алфамолет за 2к, че испанците не ги тачели няма да коментирам, ти с колко испанеца си говорил?
аман от философи
а и толедото е в класа на венто, не пасат!

до другия алфист дето продава бъканата си с екстри алфамолет за 2к, че испанците не ги тачели няма да коментирам, ти с колко испанеца си говорил?

аман от философи
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
lowrider написа:аман от философи![]()
![]()
![]()
Аз нямам кой знае какъв досег с толедо (карал съм само 92г. и новото толедо), ама Вие бая глупости изписахте прав е да се нерви Lowrider, кой брилянтен мозък реши да сравнява толедо и пасат

Колега K_Power

Сега сериозно, всяка кола си има както плюсове така и минуси, за това са и толкова различни модели и марки. Като сравнявате две различни марки поне го правете на база един и същ продукт

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
lowrider написа:
аман от философи
Имам няколко роднини в Испания , а и други познати Говоря за Сеати до 2000г.
А ти колега поне веднъж качвал ли си се в 155 ца 2л ?? Возил съм Пасатаджии и самите т са ми казвали, че , ако завоя го вземам с пасат ще сме се обърнали или извън пътя. И не 1 път съм влачил с тази бъкана с екстри кола прочути Пасат - и и Голфове. 1 я Пасат без грам екстра беше безмълвна купчина желязо / уж няма електроника , а няма запалване/ . Е влачил съм и Омеги и Сеати, но те не спадат към автомобилите.

Ако не ми трябва комби за товарене няма да я продавам. Няма грам ръжда за разлика пак от Пасатите и Голфовете.
Имайте малко уважение и към други марки автомобили.
Последна промяна от kris11 на Сря 28 май 2008 20:19, променено общо 1 път.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Re: Мнение за "испанския Passat"- Seat Toledo
vasiljas написа:Някой има ли впечатление за Seat Toledo,казаха ми че това е испански вариант на нещо средно между Passat и Vento.Като качество и здравина се доближава до тях но е доста по-изгоден като цена и има доста повече екстри,за същите пари мога да си взема доста по-новоToledo.Двигателите им са били на VW,а ламарините им са здрави и не гниели.Става въпрос за бензиновия вариант 1.8 90кс
не се разбра обаче за кое толедо говориш, колега
това до 98 примерно или след това
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мнение за "испанския Passat"- Seat Toledo
Pichaga написа:vasiljas написа:Някой има ли впечатление за Seat Toledo,казаха ми че това е испански вариант на нещо средно между Passat и Vento.Като качество и здравина се доближава до тях но е доста по-изгоден като цена и има доста повече екстри,за същите пари мога да си взема доста по-новоToledo.Двигателите им са били на VW,а ламарините им са здрави и не гниели.Става въпрос за бензиновия вариант 1.8 90кс
не се разбра обаче за кое толедо говориш, колега
това до 98 примерно или след това
Това според мене е важно, защото доколкото знам, след 99 излизат с по-добра ламарина.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Имаме Толедо (94г., 1.8 моно) в семейството и аз лично, а и останалите сме много доволни. При нас е от поне 5-6 години и ядове не сме имали. Окачването е много здраво, двигателят е безупречен, има си ABS, върви много, много прилично, защото е доста по-леко от Пасат с тоя двигател. Моно-то се развърта още на ниски обороти и се кара много приятно и е пъргаво. Единствените забележки са, че много се разскърца отзад при багажника и праговете се наложи да сменим, че бяха изгнили. А иначе като интериор ми е доста по-симпатично и според мен по-добро от VW конкурентите. Говоря чисто естетически, не за качество на сглобката и материалите. На външен вид пък според мен е доста по-красиво от Венто, Голф и т.н. Абе общ взето е хуабва кола.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
уууу
Не на испанските которишници VW RULLLZ.Карал съм и толедо и ибиСа пълни котори трошливи и ръждиви.Хамериканците имат поговорка едно нещо струва точно толкова колкото си платил за него вадете си изводи сами.....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”