Това е една добра ръко на КикоABSOLUT написа:novia написа:Малко офф много як маникюр![]()
това е на kiko ръката
колко е опасно да карам с тази гума
пичове -това е ръката на жена ми-накарах я да опъне парчето гума,щото да не се цапам...аз съм грозен,космат ,пърдящ ,вонящ,хетеросексуален голфаджия от мъжки пол...
искам да се обърна към всички ,които ми пратиха на лични предложения за гей купони и гей срещи ,гей секс оргии ,че съм разочарован от вас...
вече ме е страх да пиша в този форум-замалко да ми обърнете резбата и скъсате задника заради една нарязана гума...
иначе благодаря за съветите по същество..
искам да се обърна към всички ,които ми пратиха на лични предложения за гей купони и гей срещи ,гей секс оргии ,че съм разочарован от вас...
вече ме е страх да пиша в този форум-замалко да ми обърнете резбата и скъсате задника заради една нарязана гума...
иначе благодаря за съветите по същество..
Последна промяна от kiko на Сря 04 юни 2008 20:59, променено общо 1 път.
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kiko написа:пичове -това е ръката на жена ми-накарах я да опъне парчето гума,щото да не се цапам...аз съм грозен,космат ,пърдящ ,вонящ,хетеросексуален голфаджия от мъжки пол...
Така ша кайш ти!
п.п. сори за спама, ама може да запазите темата за петък
а и модовете ни дължат половин ден спам тема, щото миналия ден, дойде неочакван катанец и те така три дни катанец на целия форум
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”