И аз да се похваля с нова кола
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Убави са тия ванове - в хАмерика се возих на такъв - широк, удобен...само дето пластмаските вътре леко евтинеят, ама тва е Шевролет - народна кола все пак.
3.8 мотор 170 коня - тва е вечна машина - изродски разтоварен мотор - супер издръжлив. Оня ден гледах едно Пунто с 1.4 матор - 140 коня - за каква цедка става дума. То по принцип почти всички американски матори са така - много кубици и малко коне - бий километри, бийййй!
Обаче ако не му сложиш газ - жална майка. То и на газ много ще си гори де, ама пак ще е друго.
Набор 97 - токава бензина там е бил под $1 за галон...2004 зареждах на $2...сега е минал $4 - и там плачат че е скъпо.
3.8 мотор 170 коня - тва е вечна машина - изродски разтоварен мотор - супер издръжлив. Оня ден гледах едно Пунто с 1.4 матор - 140 коня - за каква цедка става дума. То по принцип почти всички американски матори са така - много кубици и малко коне - бий километри, бийййй!
Обаче ако не му сложиш газ - жална майка. То и на газ много ще си гори де, ама пак ще е друго.
Набор 97 - токава бензина там е бил под $1 за галон...2004 зареждах на $2...сега е минал $4 - и там плачат че е скъпо.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Uneek написа:Колега само тази кола ли ще внасяш от америка? Няма ли да дойде малко скъпичко докарването? Лично мое мнение е че не си заслужава разправията да внасяш 11 годишна кола от щатите, прекалено големи разправии и чакане е...
Абе ако му е легнала на сърцето и е читава. Такива коли там са евтинджос - може и за $1500 да я вземеш в супер състояние. Тва са 2К лева. Оттам - превоз, акциз, мито...абе и на 5-6 К лева да стъпи - пак е оферта ако е запазена, както изглежда на сМинките. После един газов инДжекцион и...пей сърце железничарско.
Не знам как ще им вървят резервните части на тия коли - няма да са евтини със сигурност...абе то коя ли кола е вече евтина за поддръжка...

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Бритчеда живее у канада и ми каза че американските ефтините марки де са големи кенефи той кара хонда де
У щатско японските коли рулират на пазара.Дано да е читава тази де.Мога да пожелая на колегата много безаварийни и само консумативи да сменява!
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
Не си сам,и аз смятам така,а вероятно и много хора ощеCherepaha написа:
--------------------------------------------------------------------------------
Само аз ли си мисля, че тва е пълен коптор?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”