Самоубийство ли е скутерче в София?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Koлелото си е най-добре. Ако нямаш големи изкачвания (примерно да живееш в полите на Витоша), 40км на ден можеш спокойно да си минаваш. Предимството е, че можеш да караш по тротоари и градинки, освен това можеш лесно да го качваш по стълби, асансьори, за разлика от скутера. Особено с гуми за асфалт се кара много лесно из града. Но наистина трябва много да се пазиш и да се оглеждаш. И винаги да си с едно на ум, че никой не те вижда. 

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
ACCELERATOR написа:Koлелото си е най-добре. Ако нямаш големи изкачвания (примерно да живееш в полите на Витоша), 40км на ден можеш спокойно да си минаваш. Предимството е, че можеш да караш по тротоари и градинки, освен това можеш лесно да го качваш по стълби, асансьори, за разлика от скутера. Особено с гуми за асфалт се кара много лесно из града. Но наистина трябва много да се пазиш и да се оглеждаш. И винаги да си с едно на ум, че никой не те вижда.
Аз карам даже по нагорнището от Хемус до Семинарията.Ама като се върна по нагорнището ква миризма се онси от мен

- lazarlachev
- Автомобил:
- Двигател:
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
И аз като се качих за 1ви път на скутерчето на един приятел - паднах - обратен завой правих на пясък... това си е малшанс и невнимание.
Затова казвам, че трябва да се внимава. Когато караш внимателно - няма проблеми. Като ти е за първи път - караш с 20 км/ч и няма да паднеш.
Естествено внимателно включва да мислиш доста напред - като например - виждаш някой че намалява пред теб - намаляваш и ти! Може да е решил да прави обратен и да не те вижда. Не е същото като да караш кола!
Затова казвам, че трябва да се внимава. Когато караш внимателно - няма проблеми. Като ти е за първи път - караш с 20 км/ч и няма да паднеш.
Естествено внимателно включва да мислиш доста напред - като например - виждаш някой че намалява пред теб - намаляваш и ти! Може да е решил да прави обратен и да не те вижда. Не е същото като да караш кола!
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:И аз първия път като се качих на обратен на пясък щях да тупна - добре чу пусти страх и си държах краката в готовност![]()
P.S.Някой има ли на представа моторите 50 кубика с коя категория се карат.Защото гледам има едни Aprilia Rs50 Replica изглеждат супер,с ръчни скорости са и 50 кубика.
с "М" категория .. аз вече 6г. карам скутер .. сега съм с Априлия Леонардо 150куб. .. няма друг такъв транспорт за в града .. преди малко се връщам с него от Младост 1 .. 15 мин. маршрут Шел-а на Цариградско - пазар Борово .. няколко пъти се разубеждавам да си купя мотор .. скутера е много по повратлив на тесни пространства от мотора /м/у колите напр./ .. а аз карам основно в града .. и затова си карам скутера .. като пораснат малко децата .. ще си купя и мотор .. да си ходим с жената /и нея я бие тока/ нагоре надолу през уикендите .. че скутера не става за извънградско .. е .. да отидеш до Перник .. или до Нови Искър .. Елин Пелин .. да .. но за по дълъг път .. тц ..
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”