Пътна полиция започва акция "Лято 2008"

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Вто 01 юли 2008 23:46

Абе не трябва да се сещат само от време на време с някакви акции-то самоубийци по пътищата има постоянно

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Вто 01 юли 2008 23:56

Те са длъжни да направят такова нещо. Нали утре бате Пенчо от село Долно Нагорнище като се изтавани с Жигула-та трябва да кажат "Ми ние ви предупредихме..." :roll:

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Сря 02 юли 2008 1:08

Kingpin написа:Те са длъжни да направят такова нещо. Нали утре бате Пенчо от село Долно Нагорнище като се изтавани с Жигула-та трябва да кажат "Ми ние ви предупредихме..." :roll:

Да де ама дали е на бай Пенчо Жигулата или акцизното возило на някой добре почерпил се мутрон, нали сещаш че неминуемо нещо такова ЩЕ стане на този претоварен път без значение тези от КАТ какво ми мислят че могат да направят.

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Сря 02 юли 2008 7:44

Не мога да разбера защо само в определени сезони или дни трябва да е засилен контрола!? :evil: Това е направо смешно и абсурдно! Редно е този контрол да е постоянен, а не само да тръбят и хората да цъкат одобрително, че видиш ли тази събота и неделя/примерно/ ще има сонтрол за разлика през останалото време :evil:
Аман!

Сега ако стане някоя катастрофа поради неизправност на МПС-то ще засилят контрола над техн. прегледи!!!
Защо всичко е следварителен контрол само за определени дни!? :evil:

Потребителски аватар
TURL
Автомобил: Passat
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот TURL » Сря 02 юли 2008 8:00

Sara_Bold написа:Не мога да разбера защо само в определени сезони или дни трябва да е засилен контрола!? :evil: Това е направо смешно и абсурдно! Редно е този контрол да е постоянен, а не само да тръбят и хората да цъкат одобрително, че видиш ли тази събота и неделя/примерно/ ще има сонтрол за разлика през останалото време :evil:
Аман!

Сега ако стане някоя катастрофа поради неизправност на МПС-то ще засилят контрола над техн. прегледи!!!
Защо всичко е следварителен контрол само за определени дни!? :evil:
то пък е един контрол, иде ми да си отхапя ... от яд като гледам някои лайненца как шофират и всичко това остава безнаказано, само як :076: може да помогне

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Сря 02 юли 2008 9:11

изхода е като в Гърция - солени глоби за нарушители, без толеранс и без изключения. ама нали се сещате, че няма как да стане. изхода е в самите нас - карай разумно, номера е да стигнеш.

п.с. пред очите ми някакъв пияница препикаваше картонената патрулка до Кресна mhihi каква акция, какви 5 лева

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 02 юли 2008 9:24

kacho написа:изхода е като в Гърция - солени глоби за нарушители, без толеранс и без изключения.

НЕ !!!
изхода е затвор и конфискация на имуществото за корумпираните полиционери !!!!

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Re: Пътна полиция започва акция "Лято 2008"

Мнениеот batmilko » Сря 02 юли 2008 9:37

titko написа:

сетиха се...
страхувай се :twisted:

Време е за секви акции и наказания.... НО

това какво пуска полицията по медиите и това, което се прави наистина досега винаги са 2 коренно различни неща :idea:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Сря 02 юли 2008 9:40

hooligans написа:
StS написа:!? Носенето на колани на хората от задната седалка задължитело ли е вече в БГ !? !!

незнам дали е задължително но на дълъг път винаги карам и хората отзад да си слагат колан , тези колани не са измислени просто за изгъзица , а за сигурност , която при тия идиоти по пътищата никога не е излишна в повече ...

Точно така!

Леля ми от половин година не може да се оправи вече ;( и всичко е станало зашото е нямала колан на задната седалка.....

Без колана не паля колата!!!

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Сря 02 юли 2008 9:41

не само КАТ са виновни ами и ние ,защото искаме да ги подкупваме ако бяхме съвестни щяхме да си приемем акта ида ни вземат свидетелството ни за управление за МПС , и ако не искаме да ни го взимаме по-добре да караме както е закона :) има места каде да се състезаваме и т.н. като писта дракон и божурище :) то и да засилят и да не засилят ние трябва да караме внимателно и с колани защото живота ни е по-скъп от да се изгазариме по пътищата ,такаче всички сме си виновни малко или много :) аз пожелавам мн яко лято да си искарате без аварийно :) мн усмивки :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Сря 02 юли 2008 9:44

Tinko написа:
hooligans написа:
StS написа:!? Носенето на колани на хората от задната седалка задължитело ли е вече в БГ !? !!

незнам дали е задължително но на дълъг път винаги карам и хората отзад да си слагат колан , тези колани не са измислени просто за изгъзица , а за сигурност , която при тия идиоти по пътищата никога не е излишна в повече ...

Точно така!

Леля ми от половин година не може да се оправи вече ;( и всичко е станало зашото е нямала колан на задната седалка.....

ти хубаво правиш , някой коли нямат колани отзад :(

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Сря 02 юли 2008 10:18

zliq_golf83 написа:
Tinko написа:
hooligans написа:

Точно така!

ти хубаво правиш , някой коли нямат колани отзад :(

Ако нямат явно са махнати или са скрити под седалката... Не ми се вярва от завода да ги вадят без колани...

Кофти е много за човек отзад, особенно когато колата се завърти по таван и човекът е с малко повече наднормено тегло....

Винаги трябва да се ползват колани, да не дава господ при птп е хубаво да има нож в колата, защото повечето от закопчалките блокират и става лошо... :x

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Сря 02 юли 2008 10:27

на баща ми джетата нямаше - 88-ма год.

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Сря 02 юли 2008 10:39

kacho написа:на баща ми джетата нямаше - 88-ма год.

Хм... Странно при мен отзад са три.. Имам за бебенце коланче... Швейцарска му работа...

Ами това е, не бързайте за морето, това само ще ви вкара в излишен разход а може и до по-лошо, но да не дава господ!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”