Пътна полиция започва акция "Лято 2008"
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Kingpin написа:Те са длъжни да направят такова нещо. Нали утре бате Пенчо от село Долно Нагорнище като се изтавани с Жигула-та трябва да кажат "Ми ние ви предупредихме..."
Да де ама дали е на бай Пенчо Жигулата или акцизното возило на някой добре почерпил се мутрон, нали сещаш че неминуемо нещо такова ЩЕ стане на този претоварен път без значение тези от КАТ какво ми мислят че могат да направят.
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не мога да разбера защо само в определени сезони или дни трябва да е засилен контрола!?
Това е направо смешно и абсурдно! Редно е този контрол да е постоянен, а не само да тръбят и хората да цъкат одобрително, че видиш ли тази събота и неделя/примерно/ ще има сонтрол за разлика през останалото време
Аман!
Сега ако стане някоя катастрофа поради неизправност на МПС-то ще засилят контрола над техн. прегледи!!!
Защо всичко е следварителен контрол само за определени дни!?

Аман!
Сега ако стане някоя катастрофа поради неизправност на МПС-то ще засилят контрола над техн. прегледи!!!

- TURL
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- Контакти:
то пък е един контрол, иде ми да си отхапя ... от яд като гледам някои лайненца как шофират и всичко това остава безнаказано, само якSara_Bold написа:Не мога да разбера защо само в определени сезони или дни трябва да е засилен контрола!?Това е направо смешно и абсурдно! Редно е този контрол да е постоянен, а не само да тръбят и хората да цъкат одобрително, че видиш ли тази събота и неделя/примерно/ ще има сонтрол за разлика през останалото време
![]()
Аман!

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Re: Пътна полиция започва акция "Лято 2008"
страхувай сеtitko написа:Калоян Кирилов написа:Пътна полиция започва акция “Лято 2008”
сетиха се...

Време е за секви акции и наказания.... НО
това какво пуска полицията по медиите и това, което се прави наистина досега винаги са 2 коренно различни неща

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligans написа:StS написа:!? Носенето на колани на хората от задната седалка задължитело ли е вече в БГ !? !!
незнам дали е задължително но на дълъг път винаги карам и хората отзад да си слагат колан , тези колани не са измислени просто за изгъзица , а за сигурност , която при тия идиоти по пътищата никога не е излишна в повече ...
Точно така!
Леля ми от половин година не може да се оправи вече ;( и всичко е станало зашото е нямала колан на задната седалка.....
Без колана не паля колата!!!
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
не само КАТ са виновни ами и ние ,защото искаме да ги подкупваме ако бяхме съвестни щяхме да си приемем акта ида ни вземат свидетелството ни за управление за МПС , и ако не искаме да ни го взимаме по-добре да караме както е закона
има места каде да се състезаваме и т.н. като писта дракон и божурище
то и да засилят и да не засилят ние трябва да караме внимателно и с колани защото живота ни е по-скъп от да се изгазариме по пътищата ,такаче всички сме си виновни малко или много
аз пожелавам мн яко лято да си искарате без аварийно
мн усмивки

- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
ти хубаво правиш , някой коли нямат колани отзадTinko написа:hooligans написа:StS написа:!? Носенето на колани на хората от задната седалка задължитело ли е вече в БГ !? !!
незнам дали е задължително но на дълъг път винаги карам и хората отзад да си слагат колан , тези колани не са измислени просто за изгъзица , а за сигурност , която при тия идиоти по пътищата никога не е излишна в повече ...
Точно така!
Леля ми от половин година не може да се оправи вече ;( и всичко е станало зашото е нямала колан на задната седалка.....

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zliq_golf83 написа:ти хубаво правиш , някой коли нямат колани отзадTinko написа:hooligans написа:StS написа:!? Носенето на колани на хората от задната седалка задължитело ли е вече в БГ !? !!
Точно така!
Ако нямат явно са махнати или са скрити под седалката... Не ми се вярва от завода да ги вадят без колани...
Кофти е много за човек отзад, особенно когато колата се завърти по таван и човекът е с малко повече наднормено тегло....
Винаги трябва да се ползват колани, да не дава господ при птп е хубаво да има нож в колата, защото повечето от закопчалките блокират и става лошо...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”