Малолитражка
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
zaro написа:rainheart написа:Купува се година, клима и джанти. Особенно за малолитражка има по-голяма вероятност жена да си купува и под капака може да е белградска салата гарнирана с повече олио по уплътненията. В този ред на мисли Фиат Пунто
Особено джантите.
Това ти изказване е направо за бисерите.
Няма да ми е сефте да съм в бисерите

А по същество! Имам достатъчно приятели и познати, които се занимават с внос на автомобили и да ти кажа не съм ги измислил аз тези критерии за търсене, а те са ми ги казвали. Особенно на Горублянските морги лъскат кривите джантета и една голяма табела на предното стъкло, че има клима и те така

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
като начало да купи кола, с която може да дойде на собствен ход до България.
не знам колко време ще седи в Бг, ама ако разчита само на тези пари за самолет, тогава да купи кола, с която да дойде до Бг и да се върне до Германия ... ако се закучат нещата?
като се говори за малолитражка моето мнение е японска - ярис, микра и т.н. и според мен не по-стара от 1999 г
не знам колко време ще седи в Бг, ама ако разчита само на тези пари за самолет, тогава да купи кола, с която да дойде до Бг и да се върне до Германия ... ако се закучат нещата?
като се говори за малолитражка моето мнение е японска - ярис, микра и т.н. и според мен не по-стара от 1999 г
- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
Благодаря! Получих много голяма и полезна информация.
Аверчето ще дойде и си прави сметката при всички положения да се връща със самолет. Приятелите ще изцадим фондовете си " и аз съм човек", но после ще трябва да продаваме.
Жената ми мрънка за нещо малко защото до буса не я пускам освен по магистралата, но при тези цени на горивата и за в бъдеще, застраховки и винетки става просто лудост да се държи втора кола в малък град като Балчик.
Още веднъж благодаря за споделената информация
Аверчето ще дойде и си прави сметката при всички положения да се връща със самолет. Приятелите ще изцадим фондовете си " и аз съм човек", но после ще трябва да продаваме.
Жената ми мрънка за нещо малко защото до буса не я пускам освен по магистралата, но при тези цени на горивата и за в бъдеще, застраховки и винетки става просто лудост да се държи втора кола в малък град като Балчик.
Още веднъж благодаря за споделената информация

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”