Tishku написа:аз съм готов за зимата, охладителната ми е до -2 градуса![]()
- И мойта е някъде около 0-лата

във вестник Труд (дневен) пише, че БАН предвижда СНЯГ в НЕДЕЛЯ!Vizor написа:Vlad777 написа:В утрешния вестник пише, че в други ден - неделя - ще вали... СНЯГ
сняг няма да вали в близките 10-тина дена
от одавна не съм преглеждал времето как е към европата обаче така като гледам старите си forecasts абсурд да завали
Vlad777 написа:във вестник Труд (дневен) пише, че БАН предвижда СНЯГ в НЕДЕЛЯ!Vizor написа:Vlad777 написа:В утрешния вестник пише, че в други ден - неделя - ще вали... СНЯГ
от одавна не съм преглеждал времето как е към европата обаче така като гледам старите си forecasts абсурд да завали
Vlad777 написа:във вестник Труд (дневен) пише, че БАН предвижда СНЯГ в НЕДЕЛЯ!Vizor написа:Vlad777 написа:В утрешния вестник пише, че в други ден - неделя - ще вали... СНЯГ
Vizor написа:Vlad777 написа:във вестник Труд (дневен) пише, че БАН предвижда СНЯГ в НЕДЕЛЯ!Vizor написа:Vlad777 написа:В утрешния вестник пише, че в други ден - неделя - ще вали... СНЯГ
в четвъртък съм на работа
колегите от варна ще ми се сърдят ама ще им разгледам из машинитеи ще пиша какво долу горе ще е положението
Vlad777 написа:Vizor написа:Vlad777 написа:във вестник Труд (дневен) пише, че БАН предвижда СНЯГ в НЕДЕЛЯ!Vizor написа:Vlad777 написа:В утрешния вестник пише, че в други ден - неделя - ще вали... СНЯГ
колегите от варна ще ми се сърдят ама ще им разгледам из машинитеи ще пиша какво долу горе ще е положението
До тогава ще е късно! В НЕДЕЛЯ ще ни затрупа!
Vizor написа:Vlad777 написа:Vizor написа:Vlad777 написа:във вестник Труд (дневен) пише, че БАН предвижда СНЯГ в НЕДЕЛЯ!Vizor написа:Vlad777 написа:В утрешния вестник пише, че в други ден - неделя - ще вали... СНЯГ
До тогава ще е късно! В НЕДЕЛЯ ще ни затрупа!
тая неделя ли бе ?тая неделя го гледах слънце ..
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 81 госта