Започнах с Москвич 1360, модел 1977г, от последните версии на "осмака", знаех му и кътните зъби! Имаше си собствено "мнение" относно вървежа, колкото и да го натискаш, ускоряваше като костенурка

! Но пък е единствената кола, която вървеше на четвърта предавка с 40 км/ч, теглейки ремарке, натоварено с близо тон зърно

! През 1999г го продадох, почти на цена за скрап, няколко години се беше "залежал" пред блока! Учудващото беше, че като дойдоха да го вземат, не беше пален от години, но запали на четвърт, толкова добра центровка имаше!
След това, бях на лада 2105, от 1985г, добра машинка беше, на реално малко километри /нямаше 100 хил./но тъй и не успяхме да отстраним едно претрисане на двигателя на свободен ход, и беше продадена, през 2009г
След това, бях с венто, АБС 1.8,- "железните" двигатели! И наистина беше железен, за 4 години само едно маркуче за бензин и свещи са сменяни по двигателя, но започна да гние интензивно, и се принудих да го разкарам, докато е време!
От 2 години съм със сегашния си голф 4, 1.6 SR, бая зор ми даде, да го вкарам в релсите, макар че при него, изненади никога не са изключени! Но се държи добре вече, само за два летни месеца тая година, имам няколко хиляди навъртяни километра!