Какво общо има извънградсктото ти каране с паркиране на синя зона ?

vucata написа:Какво общо има извънградсктото ти каране с паркиране на синя зона ?
инжектопляктор написа:...За мен в България сигурна няма, освен ако не си лелка на бюро в държавната администрация...
Mihailov78 написа:От кой зор ти е кола по центъра на града?
инжектопляктор написа: да не ми мръзне дупето и да ходя максимално бързо от А до Б.
hidalgo написа:Eми тогава ще си плащаш!
Vlad777 написа:То и аз искам свирка като спра на синя зона, но засега не става...
инжектопляктор написа:Calm, единственият проблем, който стои пред тия 1.5км всъщност е че вървейки пеша губя време. Не че ми е проблем да се разхождам и съм го правил. Вървенето пеша е бавно и ако реша да се отбия някъде, като нищо може да не ми стигне времето, за което съм платил на синя зона А като ми изтече билетчето, дори 2мин след това някой може да дойде и да ме заскоби. Получава се, че трябва постоянно да си гледам часовника, не ми е спокойно/комфортно. Не мога да реша да спра и да се разходя из центъра, ами трябва да бързам постоянно. А и да, като ще си плащам, искам всичко да ми е до г*за. Ако не - да го направят без пари. За САЩ съм чел статии, където можеш да си купиш едни дънки, да ги носиш и след това да ги върнеш и нищо не ти казват. Тука клиентът за нищо го нямат.
calm написа:С бягане**- 5мин. Паркирането в натоварени зони рядко се случва по- бързо.
...До тогава обаче спазвай правилата и обмисляй начини да си оптимизираш живота според тях.
VWGT написа:всяка банка държи поне едно място платен абонамент за клиент
fox_vt написа:В интерес на истината като навлезе синята зона се намират свободни места в нея много по лесно в работно време отколкото като беше фрее. ...едни жълти коли в някои държави черни или бели но специално тук са жълти.Плащаш и те стоварва пред вратата на обекта
vucata написа:Като за начало, автомобили които не покриват дадена норма за отработени газова, да нямат право да се движат в центъра.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта