Лада 1200S - 1988 година Беше забавно защото курсовете бяха на "Майор Векилски" точно до затвора та инструктора ни плашеше че ако не го слушаме там ше идеме
Ауди 100 (стария модел) - пушка беше 2006 година карах... без серво, без ABS. По добре на по стара кола и по грамадна , не да караш някой Смарт или Мерцедес.
ВАЗ 2101 кодово име - Жигулка , през 2002 година беше със развалена рапределителна помпа на сипрачките и спираше как си знае. и не можеше да дигне повече от 70, но пък имаше радио на Kenwood
До преди 5 дена го карах курса а колицата беше голф 2-ка.Инструктора беше много печен а колицата няма да коментирам че няма да стигне мястото на сървъра да събере критиките .Просто си беше изпяла песента
Аз карах курса през 2003г. на Vw Golf 3...Имаше емблеми на VR6 но беше с двг 151 коня.... Инструктора беше най-готиниа...Смях ебавки с бабките и т.н....Яко си беше....
Голф2, 1.6 дизел с турбо, но турбото не работеше и гълташе масло. Въпреки това голфето си вървеше прилично. Адски вибрации, не добре работещо парно и пр. Но толкова бях свикнал с него, че..... незнам
Фиат 12*, полу блокирал диферениал, също трябваше да мърдам кормилото като по американските филми - с ритмично-динамични отклонения с по 90 градуса за да я запазя в средата на платното '99г.
Да се включ и аз - Опел Кадет 1.6 моно на газ.Впечатленията не са ми лоши ама колата беше учебна отскоро (не достатъчно за да се потроши качествено).Годината беше 2004.
1996 г. Първо на Лада 2107, кято на базик вървеше много добре за годините си, но за съжаление нямаше ръчна спирачка за дрифта особенно на полигона кога инструктора ходеше да пие кафе. После на едно IVECO 10-тонно ама колеги вярваите ми това нещо върви като моя Пасатор направо кеф.
2001 година - Форд Ескорт - май беше модел 1989, 1,4, на газ. Инструкторчето така и не ми даде да го настъпя, ама тогава си ме беше и страх Ако го хвана сега ше му стопя лагерите за 0 време