vladi2k написа:И аз мисля, че секретните болтове няма да помогнат. Те не са за тази държава - както и ключалките на колите...
Нямат спиране да ги е..хеее
Прав си колега в българия няма нещо което да спре крадците.
vladi2k написа:И аз мисля, че секретните болтове няма да помогнат. Те не са за тази държава - както и ключалките на колите...
заварка и това му е мамето им де.а ако фана някои до колатаааа ,лятото едни наркоманчета в дружба ми беха мерак на музиката през две коли седа и го гледам още малко щеше да влезе да гу повозя неговата с.мкаmisho_golfa написа:vladi2k написа:И аз мисля, че секретните болтове няма да помогнат. Те не са за тази държава - както и ключалките на колите...
dkalfov написа:заварка и това му е мамето им де.а ако фана някои до колатаааа ,лятото едни наркоманчета в дружба ми беха мерак на музиката през две коли седа и го гледам още малко щеше да влезе да гу повозя неговата с.мкаmisho_golfa написа:vladi2k написа:И аз мисля, че секретните болтове няма да помогнат. Те не са за тази държава - както и ключалките на колите...
Mar написа:Тази нощ ( поне в моята махала ) са спали![]()
Забравил съм да си заключа колата снощи... тази сутрин всичко си е на място!
емии бандажниmisho_golfa написа:dkalfov написа:заварка и това му е мамето им де.а ако фана някои до колатаааа ,лятото едни наркоманчета в дружба ми беха мерак на музиката през две коли седа и го гледам още малко щеше да влезе да гу повозя неговата с.мкаmisho_golfa написа:vladi2k написа:И аз мисля, че секретните болтове няма да помогнат. Те не са за тази държава - както и ключалките на колите...
Това за заварката ме изкефи.Ама ако спукам гума!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта