А забравих да спомена, че минах едни 500км за тия два слънчеви дни. Отвозих се както се казва. Времето беше прекрасно, нито жега, нито студ. Маалко вятър имаше по част от маршрута ( София- Козлодуй ), но всичко останало беше супер. Доволен съм много от мотора като за 600 кубика. Разхода беше идеален. На отиване си настъпвах бая, скорости от порядъка на 160-180-200-220км/ч бяха доста чести, като 160-180км/ч си държах на много голяма част от маршрута София- Враца. На лукойл след Враца заредих 7.600литра за изминати 123км. После се спрях малко с газта,че вятъра не позволяваше скорост от 130км/ч нагорв. Заредих след изминати 105 км на лукойл Козлодуй 4.800литра. Подчертавам, че скорости след Баница над 140км/ч не съм развивал... Все клонях около 100км/ч, защото ми беше най-комфортно. Мисля, че разхода е добър за мотор от 98ма година. За сега Срада ми харесва. Скоро влиза в бокса за смяна на всичко що е консуматив и да е готов за другия сезон. Не мисля покупка на нещо друго следващите два сезона. За сега ме устройва и ускорението и управлението. А и ми е страаааашно удобен... Може би най-удобния, който съм карал до сега.

Leo Vince-то ми наду главата......