Здравейте,
За съжаление и аз ще се включа в тази тема.
Откраднат VW Passat комби, B5.5, 2002 год. Тъмно син металик. Рег. номер СА4623МТ. Откраднат е вчера 09.06.2011, от локалното на блок 136, кв. Люлин 10. За съжаление не мога да дам снимки защото закупих автомобила 2 дена преди кражбата. Отличителени белези за които мога да се сетя са, че има соларен панел на шибидаха, надписите "Passat" и "TDI" ги няма на задната врата и е с ксенонови фарове, има и надпис на германския дилър "IdealCar".
Ако някой види нещо подобно да пише тук или да звънне на тел. 0878 398 681.
Благодаря предварително.
Редакция: Намерих малко снимки от предишният собственик. Благодаря ти!
Откраднати автомобили.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Откраднати автомобили.
Последна промяна от kalinchuk на Пет 10 юни 2011 15:30, променено общо 2 пъти.
Сеат Леон
Това е мястото! Откраднаха ми Леона, има липсваща част от предната решетка дясно. със софийска регистрация, ако го видите по улиците или паркингите, моля обадете ми се: 0889417102.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: Сеат Леон
Да беше дал данни за автомобила поне - ДКН, цвят, година...rebu написа:Това е мястото! Откраднаха ми Леона, има липсваща част от предната решетка дясно. със софийска регистрация, ако го видите по улиците или паркингите, моля обадете ми се: 0889417102.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Ако се издирва тъмно син (тъмен) Голф 3 с джанти АТС Къп ми пишете на лично
Утре ще напиша номера.
Изоставен е от много време и не е мърдан, а джантите са хубави
Утре ще напиша номера.
Изоставен е от много време и не е мърдан, а джантите са хубави
- divaka
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 16vG60
пичове днес на един мой много добър приятел му гепиха мотора от паркинга Suzuki GSXR 750 k2,мотора се отличава доста от останалите преди няма и месец го облепихме целия в карбоново фолио ,джантите и рамата са боядисани в златно оранжево ,някой ако го види направо да го сваля от мотора и да ми звъни ,ще има възнаграждение тел. ми е 0888 77 55 95
ето го и него

ето го и него

- burkov2
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може и да не му е мястото при автомобилите, ама ми откраднаха колелото по-рано сутринта.
Квартал Изток, на ъгъла на Чехов и Гагарин. Колелото (cross vendeta) е с два амортисьора и е никелирано на цвят, с аеро капли. Има черен стикер "една кола по-малко".
Ако някой мерне нещо такова в близката седмица ще съм му много благодарен ако драсне два реда.
Квартал Изток, на ъгъла на Чехов и Гагарин. Колелото (cross vendeta) е с два амортисьора и е никелирано на цвят, с аеро капли. Има черен стикер "една кола по-малко".
Ако някой мерне нещо такова в близката седмица ще съм му много благодарен ако драсне два реда.

Откраднат Сеат Леон 1.9 TDI ARL
Здравейте колеги, пускам поредната тема за откраднат автомобил. Колата е Сеат Леон, 2003 г., светло-сив металик, 1.9 TDI ARL е мотора, джантите са заводските 17-ки, със заводското CD, ксенон и лявото (шофьорското) огледало е без стъкло. Нищо допълнително не е правено по колата, всичко си е както е излязла от завода, за съжаление нямам снимки.
Колата си я купих точно преди 10 дни и я откраднаха от пред блока - Люлин 4.
Номерът на колата е СА 7859 СК.
Ако някой случайно види колата ще съм благодарен да се обади - 0883335148 или да пише тук. Благодаря.
Колата си я купих точно преди 10 дни и я откраднаха от пред блока - Люлин 4.
Номерът на колата е СА 7859 СК.
Ако някой случайно види колата ще съм благодарен да се обади - 0883335148 или да пише тук. Благодаря.
Здравейте колеги ...
Пускам тема за откраднат автомобил VW Polo 1995 г. тъмно зелен металик с номер Е 3674 ВР, с шибидах, спойлер и газова уредба. Капачката на газовата е червена на цвят. Колата е без аларма и без автокаско.
Открадната е пред 62-ри блок в Западен Парк тази нощ. Ако някой я види моля да се оабди на 0884 004 307 или да пише на лични.
Благодаря предварително
Пускам тема за откраднат автомобил VW Polo 1995 г. тъмно зелен металик с номер Е 3674 ВР, с шибидах, спойлер и газова уредба. Капачката на газовата е червена на цвят. Колата е без аларма и без автокаско.
Открадната е пред 62-ри блок в Западен Парк тази нощ. Ако някой я види моля да се оабди на 0884 004 307 или да пише на лични.
Благодаря предварително
Откраднато Поло
Колеги оставих си снощи полото(тъмно синьо , 1.9Д , 1999) с рег номер С5960ХН в сервиз. Малко по късно ми се обадиха да ми съобщят че е откраднато с документи и ключ.
полото е ударено отпред ,десен калник и врата . Има черен надпис на задния прозорец - The Tiger
полото е ударено отпред ,десен калник и врата . Има черен надпис на задния прозорец - The Tiger
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Темата не е за коментари.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,колеги и на мен ми откраднаха пасата,от Бургас кв М.рудник номера му е А1226КХ пасата е 5 1.9 ТДИ 116кс. комби и син на цвят 2000г.е имаше лети джанти 16"с гуми 205/55/16 на задната броня има леко натиснато исе вижда основата.Ако някои го забележи изоставен някъде ще съм му много благодарен ако ми звънне на тел 0887659298 Йордан.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Откраднато BMW E36 БОРДО CT1332AP
Автомобила е откраднат от град Казанлък. Отличителните белези на колата са драскотини по вратите и нагнил ляв праг. Има тъмни деодни стопове, лед светлини, тъмни мигачи, железни джанти с тазове. Бежав салон. Мотор 1.8. Ако някой има някаква информация за автомобила моля да се обади 0894020031. Предполага се че колата е изоставена някаде.
Снимки: http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=2&t=215767
Автомобила е откраднат от град Казанлък. Отличителните белези на колата са драскотини по вратите и нагнил ляв праг. Има тъмни деодни стопове, лед светлини, тъмни мигачи, железни джанти с тазове. Бежав салон. Мотор 1.8. Ако някой има някаква информация за автомобила моля да се обади 0894020031. Предполага се че колата е изоставена някаде.
Снимки: http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=2&t=215767
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
може би не му е тука мястото ама нямам регистрация в рено форума
едно рено меган тъмно синьо/лилаво с номер А8546КН зарязаха го преди много време
стои в базата от толкова време че изгни и праговете му изпадаха по паркинга около него
едно рено меган тъмно синьо/лилаво с номер А8546КН зарязаха го преди много време
стои в базата от толкова време че изгни и праговете му изпадаха по паркинга около него
Здравейте, колеги
Моля за съдействие...
Тази сутрин са ми откраднали колата...
Голф 3, бял с рег.номер: СА 8738 АР...
Колата е стара и предполагам, че са я зарязали някъде след като са взели каквото им трябва (кой ще краде тройка?!?!? за какво?!?)
Моля ви, ако някой я мерне някъде да сигнализира в полицията...
Моля за съдействие...
Тази сутрин са ми откраднали колата...
Голф 3, бял с рег.номер: СА 8738 АР...
Колата е стара и предполагам, че са я зарязали някъде след като са взели каквото им трябва (кой ще краде тройка?!?!? за какво?!?)
Моля ви, ако някой я мерне някъде да сигнализира в полицията...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”