feikot написа:Дават една камара екстри и какво ли не за смешни пари.Помислете си само,за 5 години колкото е гаранцията,каквато и амортизация да търпи това возило,ще има остатъчна стойност.При едно обратно изкупуване от производителя,след като свърши гаранцията + някой леф,ще си закупите новия модел и така ще имате постоянно кола в гаранция,друг е въпроса,че ще сте постоянно длъжник,но,НО,за да достигнат нивото на А4 седан,бмв 5а серия и какви ли не дараци,нали трябва да се развива,за да се развива производството,трява оборот,не става така.Смяха се всички на Шкода като възобновиха производството,ама за 10 години Шкодите си станаха ебаси колите.И на Дачиите се смяха всички,мамалигарски ли кви ли не бяха,ама за 5-6 години,ония ден 1 милионната бройка продали.Е...Не стига,че ни дупят от всякъде,ами и ние самите да си се донадупим още повече.Аз лично ако имам материалната възможност бих си взел пикапа с голямата каросерия.С удоволствие.Гърци,сърби и румънци,а да не говорим за турци ни водят икономически и как ли не,само ние,с голямото самочувствие и големите мисли си стоим в лайната.Обаче си оставаме тъмни балкански субекти,а народа отдавна го е описал-на гол тумбак-чифте пищови.Докато не почне да се гледа позитивно на всичко,няма как да тръгне в позитивна посока.Толкова западнали предприятия имаше,изкупиха ги турски,немски,австрийски фирми и станаха проспериращи и двигатели на областната икономика-е значи може.Но се отплесвам.
Абсолютно си прав, тук имаме философи много, но това не прави пари.
В никакъв случай колите не са по-лоши от Дачии
За мен даже са много по-добре - и дизайн и екстри и гаранция и комфорт
И цена!
Шест от тотото е че са се навили да сглобяват е България.