Месечният доход - отражение на автомобила, който караме...
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Re: Месечният доход - отражение на автомобила, който караме.
От както Свят светува ... 

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
да,да,ама не.Примери всякакви.
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Егото си е его, ама като няма в джоба ако ще и със супер его да си..... тц, не се получава
Ей ти супер его... http://www.youtube.com/watch?v=cDoRmT0iRic
Мама му... ако имам пари определено ще си го купя
Мама му... ако имам пари определено ще си го купя

- toci_81
- Автомобил: Golf 5 Plus TDI
- Двигател: BKC
еи твае много яка машина.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да се придържаме към темата или да я заключваме ...?
-
- Автомобил: Seat Toledo GT
- Двигател: 2.0 2E 1994
dobrin написа:Да се придържаме към темата или да я заключваме ...?
Сакън, недей...
Според мен, би трябвало месечният доход да е определящ не за автомобила, който можем да си купим, а за този, който човек може да си позволи да поддържа с нормалните си доходи, без да се налага да търпи лишения ... Щото на всеки може да му се случи да му изпаднат пари накуп... Я наследство, я далавера, я от тотото... Важното е като се счупи нещо по колата /което е неизбежно/ - тя да не стане "недвижимо имущество", а да продължиш да си я ползваш... Вече веднъж споменах, че за мене лично четирицифрените суми за ремонти /и дори големите трицифрени/ са неприемливи чисто психологически... Такова ми е нивото, такъв ми е "статуса", такова ми е възпитанието, такова ми е отношението към живота... И това автоматично ме прави ползувател на автомобилите от 90-те години, без значение от актуалните ми доходи... Щото и с 2500 на месец /когато ги има/, пак ще ме заболи сърцето да дам 1000 и кусур лева за некакво "електронно модулче"... Не знам ама аз си мисля, че това е и умно и разумно...
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Ивенно,всичко е пари,пари,пари.Няма как да имаш пари,да си построиш къща,да дадеш 10 бона за телевизор например и да караш самара.И обратното-с заплата даже от 1000лв. няма как да си купиш нова кола,понеже не можеш да си позволиш даже елементарните разходи по нея-каско,данък,масла.Много ясно,както се кава "според брадичката и гребенчето".
Колеги, моля придържайте се към темата, защото е интересна и ще е жалко да я заключат
.

-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
И според мен егото а не дохода определя автомобила.
При нас има изкривяването на големия автомобил - хора с малка заплата си купуват джипове и лимузини 2-ра ръка, с възможно най-малкия двигател и никакви екстри - но трябва да е голяма! И като я вземе и егото му още повече се увеличава, и вече правилата на пътя не важат за него.. Почват да се предреждат по светофарите, забранени завои, минаване на червено..
А се оплаква, че му гори 12-14 градско, не смее да излезле на дълъг път и като се счупи нещо по нея, се оплаква че ремонта бил 2000лв..
Чакам с нетърпение момента, в който въведат допълнителни данъци лукс при колите, като в други европейски държави
При нас има изкривяването на големия автомобил - хора с малка заплата си купуват джипове и лимузини 2-ра ръка, с възможно най-малкия двигател и никакви екстри - но трябва да е голяма! И като я вземе и егото му още повече се увеличава, и вече правилата на пътя не важат за него.. Почват да се предреждат по светофарите, забранени завои, минаване на червено..

А се оплаква, че му гори 12-14 градско, не смее да излезле на дълъг път и като се счупи нещо по нея, се оплаква че ремонта бил 2000лв..
Чакам с нетърпение момента, в който въведат допълнителни данъци лукс при колите, като в други европейски държави

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
За българина колата е продължение на оная му работа, може да няма какво да яде, обаче като дойде време ще купи за 100лв. Мотул, и ще сложи джанта 19-ка на Голф 4 с двигател 1.4 за да обере овациите пред блока и във форума!
Ще живее в дупка, обаче колата му ще е винаги нагласена и накичена и ще звъни всяка седмица на майка си и баща си на село от новия айфон да му прегласят бурканите с лютеница и тубата с ракия че глад го гони а трябват пари за ксенон, за стопове, за жанти, ск.лост от Ибей и т.н.
Всички съвпадения с реални лица и автомобили са случайни
Ще живее в дупка, обаче колата му ще е винаги нагласена и накичена и ще звъни всяка седмица на майка си и баща си на село от новия айфон да му прегласят бурканите с лютеница и тубата с ракия че глад го гони а трябват пари за ксенон, за стопове, за жанти, ск.лост от Ибей и т.н.

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Проблемът не е в размера на колите, а в тоталната липса на технически контрол. Може да си с лимузина с 19ки и галоши (тамън не те е яд като ги търкаш при тръгване и дрифт), може да имаш бас и тъмни стъкла, но да нямаш спирачки и шарнирите ти да са пред разпад. Ако прегледите са по-сериозни доста хора ще се замислят за по-скромни коли, които обаче могат да поддържат както трябва.
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
forski написа:За българина колата е продължение на оная му работа, може да няма какво да яде, обаче като дойде време ще купи за 100лв. Мотул, и ще сложи джанта 19-ка на Голф 4 с двигател 1.4 за да обере овациите пред блока и във форума!
Ще живее в дупка, обаче колата му ще е винаги нагласена и накичена и ще звъни всяка седмица на майка си и баща си на село от новия айфон да му прегласят бурканите с лютеница и тубата с ракия че глад го гони а трябват пари за ксенон, за стопове, за жанти, ск.лост от Ибей и т.н.![]()
Това ми хареса доста.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
forski написа:За българина колата е продължение на оная му работа, може да няма какво да яде, обаче като дойде време ще купи за 100лв. Мотул, и ще сложи джанта 19-ка на Голф 4 с двигател 1.4 за да обере овациите пред блока и във форума!
Ще живее в дупка, обаче колата му ще е винаги нагласена и накичена и ще звъни всяка седмица на майка си и баща си на село от новия айфон да му прегласят бурканите с лютеница и тубата с ракия че глад го гони а трябват пари за ксенон, за стопове, за жанти, ск.лост от Ибей и т.н.![]()

Щеше да е смешно, ако не беше толкова реално
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”