Честита градушка в София
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Честита градушка в София
Някой има ли представа ако след като са ми изплатили обещетение и не оправя щетите преди да изтече полицата дали ще ми направят ново каско? Доколкото научавам няма шанс да се вредя в сервиз преди януари.
-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Това кога ти изтича каското няма значение.
При мен в ДЗИ, даже да не подновя каското, имам 3г. за да отстраня щетите.
Когато ми е кеф - отивам и ми дават възлагателно писмо, с което я вкарвам в серзива, за всички натрупани през периода на каско, заведени щети.
Вмомента имам заведени щети за всички детайли, без предната броня..
При мен в ДЗИ, даже да не подновя каското, имам 3г. за да отстраня щетите.
Когато ми е кеф - отивам и ми дават възлагателно писмо, с което я вкарвам в серзива, за всички натрупани през периода на каско, заведени щети.
Вмомента имам заведени щети за всички детайли, без предната броня..

Здравейте и от мен. При мен пораженията бяха само огънати ламарини без счупени стъкла. От армеец ми изплатиха по експертна оценка 1900 лв. Колата е пасат Б6 2007 г. Питането ми е този сервиз който е на ул. Коста Лулчев 2 дали някой го е пробвал и как работят момчетата там? Тъй като не искам да слагам кит а вариянта с вакуума ми допада повече. И също ако някой е ходил при други майстори с вакуум да сподели дали е доволен или нещо просто 

-
- Автомобил: Passat - 1992
- Двигател: ABS-1800cc3_ Mono_66kW
Малко късно се включвам в дискусията, но миналата седмица взех третата колата ремонтирана по PDR метод и искам да споделя, защото определено съм доволен.
Името на фирмата е „Ball System“, имат фирма и в България, ама не знам как се казва - италианци са. Майсторите не говорят много добре английски, а пък български хич :) , ама човека от застрахователната компания ми оказа голямо съдействие. Така, че ако някой има нужда и се интересува да търси Цвятко Босев на тел: 0889208082. Пича ми каза, че италианците ремонтират и не застраховани автомобили, а цената се определяла след оглед според уврежданията.
http://www.ballsystem.it/
Името на фирмата е „Ball System“, имат фирма и в България, ама не знам как се казва - италианци са. Майсторите не говорят много добре английски, а пък български хич :) , ама човека от застрахователната компания ми оказа голямо съдействие. Така, че ако някой има нужда и се интересува да търси Цвятко Босев на тел: 0889208082. Пича ми каза, че италианците ремонтират и не застраховани автомобили, а цената се определяла след оглед според уврежданията.
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
Такава техника прилага и сервиз Горов в Елин Пелин.
Моя пасат влиза там след няколко седмици, ще споделя впечатления после.
п.с. Този Горов е официален тенекеджия на Еуратек
Моя пасат влиза там след няколко седмици, ще споделя впечатления после.
п.с. Този Горов е официален тенекеджия на Еуратек
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
onche.bonche написа:Малко късно се включвам в дискусията, но миналата седмица взех третата колата ремонтирана по PDR метод и искам да споделя, защото определено съм доволен.
А това на каква цена ти излезе?
-
- Автомобил: Passat B8 TDI
- Двигател: DFG 2018
nvrmnd написа:Хора, успокойте се де. Подобна градушка става веднъж на 50 години сигурно, дори старите хора казаха, че такова чудо не са виждали. Нали се сещате каква е вероятността да се повтори. Не нула, ами отрицателна.
бааам 2 години по-късно в Пловдив.
Честито на печелившите догодина
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Украйна вчера...
Re: RE: Честита градушка в София
VWGT написа:някой знае ли майстор с подходящата технология за изправяне на подбити ламарини ?
Тежки удари,ламарини,напасване, кърпене и ред други. Човек е много добър и има мниго добър стил на работа и качестено работи с хубави материали с гаранция Сашо Дрона в Дружба : +359 89 865 3671
Последна промяна от csx на Сря 20 юли 2016 16:23, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил: Passat B8 TDI
- Двигател: DFG 2018
кой метод е за предпочитане - PDR или изправяне с магнити, китосване и боядисване?
Двата варианта ми се предлагат от различни места на приблизителна цена.
Интересуват ме предимства и недостатъци на двата метода.
Двата варианта ми се предлагат от различни места на приблизителна цена.
Интересуват ме предимства и недостатъци на двата метода.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”