goppa написа:Тоя номер с едната заплата в България става само защото годишните технически прегледи са проформа.
Гоппа, сигурно с една министерска заплата сташа, ама с моята и тшочта няма как!
Готвят се пак да ни стрижат!
goppa написа:Тоя номер с едната заплата в България става само защото годишните технически прегледи са проформа.
IvanMan написа:Тъй като и на "по-новите" коли се правят интервенции, махане на катализатори и dpf филтри
dafi написа:Вижте какво става с лятото тази година - постоянни валежи, колко реколта замина, колко села и малки градове бяха тотално наводнени. Нашето лято отиде на скандинавите - 30+ градуса, масови пожари в Швеция. В Ирландия им пресъхват водните запаси - около Дъблин има режим на водата поради липса на дъждове.
Stivi написа:За мен би било напълно достатъчно просто да сложат убийствена такса "екология" на новия внос над определена възраст /примерно 5г/ и нещата ще си дойдат постепенно на мястото. Докато целия отпадък на Европа се транспортира за използване в България няма да се оправят нещата !
Vidol Nikolov написа:Не е справедливо, само защото е по-мощна колата да плаща повече.
ssssl написа:Съвременните турбобензинки харчат колкото и даже по-малко от Пасата ти, нищо че са 2 пъти по-мощни.
valka написа:Кое по-точно са глупости. Колите на газ в Германия, дори и старите са със зелен стикер за вредни емисии, какъвто се лепи и на чисто нов дизел.
Andonov написа:А знаете ли че 90% от дизелите покриват еко нормите, докато при бензина 90% не успяват.
Andonov написа:А знаете ли че 90% от дизелите покриват еко нормите
инжектопляктор написа:Данък МПС е собственост, не екология. Много си е справедливо като имаш много коне, да плащаш. Щото имаш пари.
bobocamaro написа:
Първият попаднал ми линк в Гогле. Иди та кажи кое е по-голямото зло.
toraborat написа:Е то при дизела до колкото разбирам саждите (твърди частици) са проблемът, на тая графика ги няма. Те не знам с какво се мерят, някакъв светлинен датчик за ФПЧ сигурно...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта