Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
- audib4
- Автомобил: vw golf 2
- Двигател: 1.6 D
Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
Здравеите колеги ,днеска ми откраднаха сидито и тонколоните.Мамаим циганска само ако ги спипам нз. кво ще се случи на тях
Доидоха полицаите но никав резолтат ,с две три дими ми казаха че ще пия стодена вода ......

- Mitaka.
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колегите от Студентски град да се пазят и от една група цигани, които режат гуми!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Mitaka. написа:Колегите от Студентски град да се пазят и от една група цигани, които режат гуми!
И на които им режат ушичките !!!

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде и аз да се запиша 
Сутринта бях без чистачки. Снощи ги бях оставил вдигнати за да не са залепнали тази сутрин. Намерих ги спуснати, като почнах да чистя снега видях че ги няма. Някои хора живеят в миналото и смятат че едни нови чистачки струват някаква умопомрачителна сума. В случая бяха безшарнирни от Кауфланд по 7-8 лв бройката, на година и нещо. Имам си едни резервни и не ме притеснява ама се чудя на хората колко са злобни, дребнави и прости. Изрично е да казвам че ако го бях хванал щеше да го накарам да ги изяде. Случката е в Борово, на осветена улица. Пожелавам на крадеца да не са неговия размер.

Сутринта бях без чистачки. Снощи ги бях оставил вдигнати за да не са залепнали тази сутрин. Намерих ги спуснати, като почнах да чистя снега видях че ги няма. Някои хора живеят в миналото и смятат че едни нови чистачки струват някаква умопомрачителна сума. В случая бяха безшарнирни от Кауфланд по 7-8 лв бройката, на година и нещо. Имам си едни резервни и не ме притеснява ама се чудя на хората колко са злобни, дребнави и прости. Изрично е да казвам че ако го бях хванал щеше да го накарам да ги изяде. Случката е в Борово, на осветена улица. Пожелавам на крадеца да не са неговия размер.
Блокира ми двигателя на колата,и я заебах зад блока,след 3 дена отивам гледам няма радио,няма и акумулатор...,най интересното е че майката на 1 познат ги е видяла докато се прибирала и ги е запомнила... в лицето,след това ги е виждала още 2-3 пъти така че има надежда да ги набарам.Наглите нещастници крадат в никое време 6 следобяд когато хората се прибират от работа.На другия ден минавам и за 10 мин бех изтървал, бяха хванали един ама вече беше в патрулката,беха го побили малко но е треело повече, но си беше надрусан... и не действа сам
Явно чистачкокрадците са се развихрили. Преди неколко дена ми смотаха новите евтинджоски чистачки и реших, че вече нема да ги барат. Да ама не. Вчера вечерта тръгвам към колата да ходя на концерт и кво да видя. Не стига че ми гепнаха едни ами има и втори опит. Рамото на едната вдигнато, но явно нещо ги или го е притеснило и не беше свалена, явно не е имало време. И това посред бял ден, между 12 и 6 часа. Принуждават ме говедата да си свалям чистачките, та да не изпадна в кофти ситуация някоя сутрин и да не мога да тръгна. Ако набарам некое такова да рови по мойта или съседна кола, ще го пишат в черните хроники по вестниците. Ще го нокаутирам без никакви скрупули и ще го оставя да мре на снега.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, вдигането на рамото на чистачката е колегиално предупреждение за нещо -я неправилно спиране, я нещо друго. Ако не се вразуми, има и други "груби" начини за набиване на акъл 

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kiril_bulgaria написа:Колега, вдигането на рамото на чистачката е колегиално предупреждение за нещо -я неправилно спиране, я нещо друго. Ако не се вразуми, има и други "груби" начини за набиване на акъл
Мога да ти кажа, че веднъж бях спрял както обикновено там където си спирам, така че да не преча на никого- балкан място за пешеходците, колата на половина на тротоара.Абе както винаги си спирам и където винаги го правя до нас.Е сутринта отивам и гледам чистачката ми отпред с вдигнато рамо

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди малко като паркирах се майтапех със жената че ще сваля чистачките и ще ги заровя в снега.
- 4[e]motion
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък забелязах тия дни, че ми липсва капачката на пръскалката на задната чистачка
За какво може да послужи на някого?

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
kiril_bulgaria написа:Колега, вдигането на рамото на чистачката е колегиално предупреждение за нещо -я неправилно спиране, я нещо друго. Ако не се вразуми, има и други "груби" начини за набиване на акъл

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Velko написа: Мога да ти кажа, че веднъж бях спрял както обикновено там където си спирам, така че да не преча на никого- балкан място за пешеходците, колата на половина на тротоара.Абе както винаги си спирам и където винаги го правя до нас.Е сутринта отивам и гледам чистачката ми отпред с вдигнато рамоКажи ми сега на кого и с какво преча? На мен дотук са ми сваляли емблема и капачките на вентилите редовно си ги свалят.Но това да се крадат чистачки ... незнам как да го коментирам.Аз от възрастните съм чувал, че е било практика през комунизма и дори помня, че на руските машини слагаха нарязани капачки, мисля че от шампанско на рамената, да не издраскат стъклото.Абе цигански истории....
хаахх,
това беше модерно тогава

Все едно на магарето да му слагаш пискюлите

Точно защото си качил колата на полувината тротора ти е вдигнат чистачката

Някой добър пешеходец

Радвай се,че не е минал с ключа по боята

- Marto_VN
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:Green_Madness написа:Гледайте късните емисии на новините. В ранните са казали, че има нова мода - докато някой си подгравя колата да тръгва, някви изроди го нападат и му я взимат...
тва е от много време
спираш за кафе до бутката, оставяш запалена колата и ти я дигат
Аз , дори когато, спирам пред малко магазинче за цигари или нещо дребно, дори да имам поглед върху колата и да е на 2 метра от него дето се вика -> Гася, прибирам панела и заключвам. Много хора са базикат с това , но то белята става 1 път, после и да се вайкаш - файда нулева!
Те бандитчетата си имат по принцип техни "пости" и само седят и дебнат в "засада" точно за такива -Тарикат шофьори , които си оставят запален автомобила и уж са наблизо и за малко... А аз от къде да знам все пак къде им е "постата"

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
И мен не ме пропуснаха.
Снощи пред кино Арена-Запад ми задигнага чистачките
Не ме е яд за тях, а по-скоро за това, че май си надрах джама
Снощи пред кино Арена-Запад ми задигнага чистачките

Не ме е яд за тях, а по-скоро за това, че май си надрах джама

Снощи и аз бях там,но са ме пропуснали.Уж има няква охрана ама тя явно си пипа топките само.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”