аз сега тръгвам от Люлин към летището, ако го мерна съм записал тел.
стикери има ли колата ?!?!

Откраднат МК2, рег.ном. С8497МВ, Награда за инфо - 1800 лв.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз пак да не кълна...ама по вероятно е да намерите виновника ако всеки тръгне по определени морги да си търси прагове брони ножове и все такива редки части.....
търговците знаят че са сравнително търсени и скъпи в същото време...за тях тази кола цяла не струва повече от 2000 лв. ако я разкостят ще и вземат повече
търговците знаят че са сравнително търсени и скъпи в същото време...за тях тази кола цяла не струва повече от 2000 лв. ако я разкостят ще и вземат повече
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
прав си, но както съм писал по - горе на братчеда пасата като го откраднаха са го карали два месеца мангасарите и после са го запалили...Smoke написа:аз пак да не кълна...ама по вероятно е да намерите виновника ако всеки тръгне по определени морги да си търси прагове брони ножове и все такива редки части.....
щом не е разчастен веднага след кражбата за мен лично не е откраднат за да се прати в моргите...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”