Формула 1, Сезон 2012
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Формула 1, Сезон 2012
Съжалявам, но пак ще откажа, особено за рано сутринта no way. Ще гледам записа на BBC. Не ме разбирайте погрешно, желание не ми липсва да се съберем, просто така са нещата за сега. При първа възможност ще се вкюча, па ако ще и в Русе да трябва да идвам...
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Както е тръгнало, ще се наложи

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Barboukov написа::evil:
Както е тръгнало, ще се наложиЗначи няма да организирам нищо. Ще пробвам още веднъж и анулирам облага, който спечели
хахаха.Ти ли бре

Орева фейса .....да не казвам с какво

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ОФИЦИАЛНО: Чарли Уайтинг даде лиценз на "Пистата на Америките" и ГП на САЩ ще има още през този сезон.
Състезанието беше под въпрос до преди 7 часа, тъй като заради замразяването на проекта за известно време по-рано тази година не се знаеше дали организаторите ще успеят на време с подготовката на съоръженията. За наша радост всичко е ОК.

Състезанието беше под въпрос до преди 7 часа, тъй като заради замразяването на проекта за известно време по-рано тази година не се знаеше дали организаторите ще успеят на време с подготовката на съоръженията. За наша радост всичко е ОК.

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Хелмут Марко написа:Макларън и Ферари са се съюзили срещу Ред Бул
как бихте коментирали горното ?
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На тоя идиот глупостите край нямат. Когато нещо в Ред Бул не е наред се оправдава с някой. Писна ми да му слушам изцепките и дори не си правя труда да чета. Заглавието ми е достатъчно за да мина на следващата тема.
Как не каза този сезон, че Нюи не си е свършил работата, а все другите са му виновни?! Плиткоумен малоумник без извинение.
Как не каза този сезон, че Нюи не си е свършил работата, а все другите са му виновни?! Плиткоумен малоумник без извинение.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
в интерес на истината, има известна доза истина... а и логика.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има и друго... Психологическата война със съперниците за титлата... Мисли си, че е БОГ и ще ги пречупи с такива глупави изцепки... Ама не е познал...
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Ферари преподписва с Маса до дни
Хамилтън отива в Мерцедес!
clubs1.bg
Хамилтън отива в Мерцедес!
clubs1.bg
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Перез в МакЛарън???
Майко мила, какви ротации ще станат не е истина...
В допълнение: Гиедо Ван Дер Гарде с реални шансове за мястото на Витали Петров, Дани Клос може да замени краставицата...

В допълнение: Гиедо Ван Дер Гарде с реални шансове за мястото на Витали Петров, Дани Клос може да замени краставицата...
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Официално: Макларън потвърдиха Серхио Перес
Макларън потвърдиха привличането на Серхио Перес от Заубер. В официалното съобщение се казва, че договорът е многогодишен и започва от 2013 г. Отбелязано е впечатляващото представяне на мексиканеца, който в момента е във втория си сезон в Гран при и бе смятан за почти сигурен заместник на Фелипе Маса. 22-годишният състезател ще е съотборник на Дженсън Бътън, като от Уокинг са категорични, че това е перфектната комбинация от опит и младежки ентусиазъм.
- Вълнувам се, че ставам пилот на Макларън. Името на отбора е едно от най-великите в историята на Формула 1. Повече от 40 години Макларън е тим, за който всеки пилот мечтае – израснал съм с историите за Аертон Сена и победите му за екипа. За мен е чест, че ще съм съекипник на Дженсън от 2013-та нататък – коментира Перес. – Работих страшно упорито през 2012 г., за да демонстрирам потенциала си, като останах съсредоточен през цялото време. Благодарен съм на Петер Заубер – винаги ще съм му задължен, както и на всички в Заубер за това, че повярваха в мен и ми дадоха шанс да се състезавам във Формула 1. На практика те ми предоставиха възможността да покажа какво мога. Сега съм благодарен на Мартин Уитмарш и Макларън за това, че преминавам на следващото стъпало в кариерата си.
clubs1

Макларън потвърдиха привличането на Серхио Перес от Заубер. В официалното съобщение се казва, че договорът е многогодишен и започва от 2013 г. Отбелязано е впечатляващото представяне на мексиканеца, който в момента е във втория си сезон в Гран при и бе смятан за почти сигурен заместник на Фелипе Маса. 22-годишният състезател ще е съотборник на Дженсън Бътън, като от Уокинг са категорични, че това е перфектната комбинация от опит и младежки ентусиазъм.
- Вълнувам се, че ставам пилот на Макларън. Името на отбора е едно от най-великите в историята на Формула 1. Повече от 40 години Макларън е тим, за който всеки пилот мечтае – израснал съм с историите за Аертон Сена и победите му за екипа. За мен е чест, че ще съм съекипник на Дженсън от 2013-та нататък – коментира Перес. – Работих страшно упорито през 2012 г., за да демонстрирам потенциала си, като останах съсредоточен през цялото време. Благодарен съм на Петер Заубер – винаги ще съм му задължен, както и на всички в Заубер за това, че повярваха в мен и ми дадоха шанс да се състезавам във Формула 1. На практика те ми предоставиха възможността да покажа какво мога. Сега съм благодарен на Мартин Уитмарш и Макларън за това, че преминавам на следващото стъпало в кариерата си.
clubs1

- hooligan_sk
- Модератор
Перфектно се получи за Мак!!! 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най-добрите тръгват от Заубер и отиват в МакЛарън... Кимииииииииииииииииии

- hooligan_sk
- Модератор
Barboukov написа:Най-добрите тръгват от Заубер и отиват в МакЛарън... Кимииииииииииииииииии
![]()
![]()

- Fifa
- Автомобил: VW Passat 5.5
- Двигател: 1.9 TDI AWX
Люис Хамилтън сменя "Макларън" с "Мерцедес"
Световният шампион във Формула 1 за 2008 г. Люис Хамилтън ще напусне "Макларън" и ще премине в "Мерцедес", съобщи Би Би Си. Официалното съобщение на трансфера се очаква по-късно днес и ще има огромно значение за баланса на силите в световния шампионат.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”