Оставам с впечатление, че по цял ден и цяла нощ само крушки сменяваш
Само да ви кажа на всички пишещи в темата, не си хвърляйте парите за скъпи крушки, а си рециклирайте старите или си купете нови коли

най-добрата халогенна крушка?!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: най-добрата халогенна крушка?!
Много полезно мнение, точно по темата
Изводът от него - ако искате качествена крушка, сменете автомобила или рециклирайте крушката!

Изводът от него - ако искате качествена крушка, сменете автомобила или рециклирайте крушката!

- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
За който не е разбрал ще поясня, хората рециклират фарове, а не крушки
И пак за неразбралите, сложете на нов качествен фар от скъпите крушки и ще видите, че осветеността остава същата, само е по-бяло
И пак за неразбралите, сложете на нов качествен фар от скъпите крушки и ще видите, че осветеността остава същата, само е по-бяло
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Пробвайте с Osram Cool Blue Hyper. Чувал съм и за офроуд крушка на Филипс, но не съм слагал. Hyper е доста по-бяла от Intense на Osram. Night Breaker са много добри крушки, но в зависимост от експлоатацията им е доста къс живота. Рециклирането на рефлекторите определено е най-удачния вариант след смяната на автомобила :)
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Рециклирането на фарове определно върши много добра работа. Ама пълно, а не половинчато - полиране на стъклата от вътре и от вън, рециклиране на рефлекторите с ново покритие. Пасата "прогледна" след тая процедура. Фаровте и преди изглеждаха добре, но осветеността няма нищо общо с това което беше преди рециклирането.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Купих HYPER иналото лято и ги сложих на късите, на сухо е що годе добре но на мокро или даже влажно никакви ги няма. Тогава ги преместих на дългите а на късите сложих NB и нещата съществено се подобриха особенно когато ги ползвам заедно което обаче се случва изключително рядко.
-
- Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
- Двигател:
Някой има ли информация за Philips Extreme Vission +130%, че съм ги намерил на тънка цена и ми се ще да сложа на късите, че сега с тези сини крушки съм като сляп

-
- Автомобил: Opel Corsa
- Двигател: C14NZ
- Контакти:
По-напред в темата писах, че съм с такива. Не знам каква информация искаш, добри са си крушките. И аз ги взех, защото ми дойдоха изгодно.
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
valiosport написа:Някой има ли информация за Philips Extreme Vission +130%, че съм ги намерил на тънка цена и ми се ще да сложа на късите, че сега с тези сини крушки съм като сляп![]()
Колега, вчера сложих такива. Ще споделя мнение когато ми излезе нощно каране. За сега пред нас като пробвах фаровете бях приятно изненадан. Не са като night breaker-a но са доста по-добре от Hella-та която ползвах.
-
- Двигател:
radobs написа: Не знам каква информация искаш, добри са си крушките
Колега темата е 115 страници, не ми се чете цялата тема кой какво е написал. Така или иначе ги поръчах, ще видим как светят, остава само да си сложа релета.
Най много ме интересува балона на крушката син ли е или прозрачен?
Traytor, какво значи не са като найт брейкър? По-добри ли искаш да кажеш че са?
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
По-слаби ми се видяха от осрама.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
valiosport написа:не ми се чете цялата тема кой какво е написал
Ама ако не ти се чете, защо питаш тук? Звънни на някой по телефона да ти каже? Тук само пишем и четем.
-
- Двигател:
Vlad777 написа:Ама ако не ти се чете, защо питаш тук?
Колега погрешно ме разбра. Исках да кажа, че не знам точно къде колегата е написал мнение за крушките...
Колегата Radobs, е сменил много крушки и има информация за почти всеки модел

-
- Автомобил: Opel Corsa
- Двигател: C14NZ
- Контакти:
Като конструкция приличат на Найтбрейкърите, синьото по балона е разположено по същия начин. И според мен Филипсите светят една идея по-слабо от Осрамите, но за сметка на това животът им ще е по-дълъг. Като цветна температура Филипсите са 3700 К срещу 3900 К на Найтбрейкърите, което на пръв поглед би бил плюс за Филипс при лошо време, само че има една подробност - по-високите келвини на Найтбрейкър са на дългите, на къси си жълтеят и мисля, че е по-добър този вариант за дъждовно време.
С релета съм и определено се вижда много по-добре с тях. Има и още нещо, което съм забелязал и мисля да го пусна за обсъждане - влиянието на DRL модул с 30% на дългите, с което обаче се нарушава нормалната работа на халогенните крушки и последващо потъмняване на балоните им.
С релета съм и определено се вижда много по-добре с тях. Има и още нещо, което съм забелязал и мисля да го пусна за обсъждане - влиянието на DRL модул с 30% на дългите, с което обаче се нарушава нормалната работа на халогенните крушки и последващо потъмняване на балоните им.
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Колеги, някой да изкаже мнение за D2S лампа на Starline?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”