ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!
направо съм потресен 

-
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1986
- Контакти:
Не опират нещата до това да постваме тъпи емотикони и да викаме "наистина", секи си има глава на раменете! Време е да почне да я използва !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
burkov2 написа:Искам да добавя само че съм и любител колоездач на скромните 13 000 километра и искам да кажа на ВСИЧКИ КОИТО СМЯТАТ ЧЕ НАД 120 ПО МАГИСТРАЛАТА Е ДОБРЕ, ДА СЕ КАЧАТ НА КОЛЕЛО И ДА ВДИГНАТ 60КМ/Ч АКО ИМ СТИСКА, та хубаво да се опънат очите като на китаец и да осъзнаят какво всъщност е >>с-к-о-р-о-с-т>> за да може да помислят после дали два пъти по-бързо от това не е чисто самоубийство.
Опитът ми зад волана ..~5000км и мисля че 75коня са нечовешки много, пък вие си преценете за какво са ви повече от 100 !
Колко много си прав!!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ддд
Pencheva написа:Аз като човек който има ясна позиция относно тези неща искам да кажа,че на пътя най важна е концентрацията когато става въпрос за шофьора,оттам нататък ако някой няма нужната такава=непоправимото.Искам да задам един въпрос на всичко ако могат да отговорят..Защо в една Сърбия и по точно Белград никой не спира пред гаража ти не превишава ограниченията не те псува че караш бавно и защо няма толкова инциденти?Моя отговор е защото там ако някой не е организиран както трябва просто ще бъде уволнен а там да нямаш работа=гибел.Но тук всички трябва да бъдем гъзари да се кара с 160 по околовръстен път а пък квото ще да става..но не се замисляме че убитите са от поколенията на майките ни бащите ни децата ни и даже нашето поколение.Призовавам за една по добра култура на пътищата,ако сте решили да се правите на някакъв добре си помислете къде!!!
И може би допълнение към въпроса ти - защо в България има толкова много просташка гъзария!????? или гъзарска простащина...все тая.

Населението ни се лумпенизира, пишман шофьорите пък хептен. Какво има в главата на повечето от тях??? Нищо. Никой. Недна чалга и еснафски порив за евтин адреналин и себедоказване на собствената духовна нищета и шофьорски дебилизъм.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
VW_FEN написа:Да, и това също, обаче как да спазваш дистанция, като някой идиот щом види, че пред теб има 15-20 митра, веднага гледа да те изпревари и да се шибне на мястото... за това като видя, че някой тръгва да ме изпреварва, за да ми се вмъкне в мястото пред мен, което съм си определил за безопасна зона, веднага скачам на газта с двата крака и го оставям в насрещното... Може и гадно да звучи, ама ми е писнало да ме изпреварват на забранени места и да ми влизат в пространството, което съм оставил за случай на спешно спиране...
Абсолютно съм съгласен с теб колега по отношение на спазването на дистанция и съобразяването на скоростта на каране с възможностите на спирачките на автомобила, но тези ластици който правиш са опасно и гадно нещо, което не мисля, че ти прави чест
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Това е за мотори,но и за коли не е много по различно.

- Pencheva
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ддд
Goldorak написа:
И може би допълнение към въпроса ти - защо в България има толкова много просташка гъзария!????? или гъзарска простащина...все тая.![]()
Населението ни се лумпенизира, пишман шофьорите пък хептен. Какво има в главата на повечето от тях??? Нищо. Никой. Недна чалга и еснафски порив за евтин адреналин и себедоказване на собствената духовна нищета и шофьорски дебилизъм.
така е ама тези хора няма да раберат че се отнася за тях

- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
Клипчето се казва "Нека винаги спазваме ограниченията за скоростта"
мога само да добавя, ако не винаги, то поне в по-голямата част от времето и най-вече - спрямо пътните условия!!!
Ще си позволя кратък превод:
1. Този ден той караше твърде бързо
2. А той караше съвсем малко по-бързичко
mod edit: Varbona
мога само да добавя, ако не винаги, то поне в по-голямата част от времето и най-вече - спрямо пътните условия!!!
Ще си позволя кратък превод:
1. Този ден той караше твърде бързо
2. А той караше съвсем малко по-бързичко
mod edit: Varbona
-
- Автомобил:
- Двигател:
1,9TDI написа:
Трябва дасе внимава не може да се мислим за бесмъртни.....
Lilan написа:Колеги погледнетe това клипче
Нека заедно спрем войната по пътищата!

- stavrev
- Автомобил:
- Двигател:
лошо е когато се избиват комплекси по пътищата...не е безнаказано.
Още по-лошо е когато понякога страдат невинни,защото някой се прави на "мъж" , дреме, или гледа поличката на спътничката си вместо огледалата например...
Аз карам кола от 1985 год, не съм професионалист и имам само малко повече от милион км. основно по нашите пътища с различни автомобили и мотоциклети напоследък....
Нямам самочувствие,че съм вече безгрешен във всеки един момент...
Предлагам като караме, да се поставяме на мястото на другия /другите/ участник в движението...за да очакваме така да се отнасят и с нас
Още по-лошо е когато понякога страдат невинни,защото някой се прави на "мъж" , дреме, или гледа поличката на спътничката си вместо огледалата например...

Аз карам кола от 1985 год, не съм професионалист и имам само малко повече от милион км. основно по нашите пътища с различни автомобили и мотоциклети напоследък....
Нямам самочувствие,че съм вече безгрешен във всеки един момент...
Предлагам като караме, да се поставяме на мястото на другия /другите/ участник в движението...за да очакваме така да се отнасят и с нас
- burkov2
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stavrev написа:...Предлагам като караме, да се поставяме на мястото на другия /другите/ участник в движението...за да очакваме така да се отнасят и с нас
Аз затова много се пазя като почна да се правя на мъж че като се знам как нарочно насичам "Рацерите" направо ми се изправят косите

Между другото подкрепям идеята напълно!

- jorkatacool23
- Автомобил:
- Двигател:
Статистиките са потресаващи
,нека всеки се замисли над това,преди да натиска газта и да мисли-на мен не може да ми се случи нищо подобно...Всички сме хора и бъркаме...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”