ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Re: ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!

Мнениеот Insect » Пон 16 фев 2009 3:09

направо съм потресен :shock

Betrayer
Автомобил: bmw
Двигател: 1986
Контакти:

Мнениеот Betrayer » Чет 26 фев 2009 12:09

Не опират нещата до това да постваме тъпи емотикони и да викаме "наистина", секи си има глава на раменете! Време е да почне да я използва !

Goldorak
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот Goldorak » Нед 01 мар 2009 17:31

burkov2 написа:Искам да добавя само че съм и любител колоездач на скромните 13 000 километра и искам да кажа на ВСИЧКИ КОИТО СМЯТАТ ЧЕ НАД 120 ПО МАГИСТРАЛАТА Е ДОБРЕ, ДА СЕ КАЧАТ НА КОЛЕЛО И ДА ВДИГНАТ 60КМ/Ч АКО ИМ СТИСКА, та хубаво да се опънат очите като на китаец и да осъзнаят какво всъщност е >>с-к-о-р-о-с-т>> за да може да помислят после дали два пъти по-бързо от това не е чисто самоубийство.

Опитът ми зад волана .. :D ~5000км и мисля че 75коня са нечовешки много, пък вие си преценете за какво са ви повече от 100 !

Колко много си прав!!!!

Goldorak
Автомобил:
Двигател:

Re: ддд

Мнениеот Goldorak » Нед 01 мар 2009 17:41

Pencheva написа:Аз като човек който има ясна позиция относно тези неща искам да кажа,че на пътя най важна е концентрацията когато става въпрос за шофьора,оттам нататък ако някой няма нужната такава=непоправимото.Искам да задам един въпрос на всичко ако могат да отговорят..Защо в една Сърбия и по точно Белград никой не спира пред гаража ти не превишава ограниченията не те псува че караш бавно и защо няма толкова инциденти?Моя отговор е защото там ако някой не е организиран както трябва просто ще бъде уволнен а там да нямаш работа=гибел.Но тук всички трябва да бъдем гъзари да се кара с 160 по околовръстен път а пък квото ще да става..но не се замисляме че убитите са от поколенията на майките ни бащите ни децата ни и даже нашето поколение.Призовавам за една по добра култура на пътищата,ако сте решили да се правите на някакъв добре си помислете къде!!! :!:

И може би допълнение към въпроса ти - защо в България има толкова много просташка гъзария!????? или гъзарска простащина...все тая. :shock

Населението ни се лумпенизира, пишман шофьорите пък хептен. Какво има в главата на повечето от тях??? Нищо. Никой. Недна чалга и еснафски порив за евтин адреналин и себедоказване на собствената духовна нищета и шофьорски дебилизъм.

Golf V5 4M
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот Golf V5 4M » Пон 02 мар 2009 0:24

VW_FEN написа:Да, и това също, обаче как да спазваш дистанция, като някой идиот щом види, че пред теб има 15-20 митра, веднага гледа да те изпревари и да се шибне на мястото... за това като видя, че някой тръгва да ме изпреварва, за да ми се вмъкне в мястото пред мен, което съм си определил за безопасна зона, веднага скачам на газта с двата крака и го оставям в насрещното... Може и гадно да звучи, ама ми е писнало да ме изпреварват на забранени места и да ми влизат в пространството, което съм оставил за случай на спешно спиране... :evil:

Абсолютно съм съгласен с теб колега по отношение на спазването на дистанция и съобразяването на скоростта на каране с възможностите на спирачките на автомобила, но тези ластици който правиш са опасно и гадно нещо, което не мисля, че ти прави чест

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Вто 03 мар 2009 13:09

Това е за мотори,но и за коли не е много по различно. :?

Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Re: ддд

Мнениеот Pencheva » Чет 12 мар 2009 14:49

Goldorak написа:

И може би допълнение към въпроса ти - защо в България има толкова много просташка гъзария!????? или гъзарска простащина...все тая. :shock

Населението ни се лумпенизира, пишман шофьорите пък хептен. Какво има в главата на повечето от тях??? Нищо. Никой. Недна чалга и еснафски порив за евтин адреналин и себедоказване на собствената духовна нищета и шофьорски дебилизъм.

така е ама тези хора няма да раберат че се отнася за тях :lol: Алоо за вас са отнася карайте като хората,щото има едни други хора наречени не*бателни дето като му са напрайш на шофьор слизат и ти трошат главата и следващия път ше се знае.. И аз съм на път да стана такъв шофьор.. това е на който не му харесва да не кара до мен :lol: :lol:

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Пет 13 мар 2009 14:48

Клипчето се казва "Нека винаги спазваме ограниченията за скоростта"

мога само да добавя, ако не винаги, то поне в по-голямата част от времето и най-вече - спрямо пътните условия!!!

Ще си позволя кратък превод:
1. Този ден той караше твърде бързо
2. А той караше съвсем малко по-бързичко

mod edit: Varbona

Потребителски аватар
1,9TDI
Автомобил: Passat B6
Двигател: BMP

Мнениеот 1,9TDI » Пет 20 мар 2009 0:28

Потребителски аватар
RS1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RS1 » Пон 30 мар 2009 19:36

[quote="1,9TDI"][/quote]

Брутално :!: :!: :!:

valeri_m
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valeri_m » Чет 02 апр 2009 1:47

1,9TDI написа:

Трябва дасе внимава не може да се мислим за бесмъртни.....

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Нед 12 апр 2009 22:29

Lilan написа:Колеги погледнетe това клипче

Нека заедно спрем войната по пътищата!

:shock :idea3

Потребителски аватар
stavrev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stavrev » Чет 23 апр 2009 20:37

лошо е когато се избиват комплекси по пътищата...не е безнаказано.
Още по-лошо е когато понякога страдат невинни,защото някой се прави на "мъж" , дреме, или гледа поличката на спътничката си вместо огледалата например... :twisted:
Аз карам кола от 1985 год, не съм професионалист и имам само малко повече от милион км. основно по нашите пътища с различни автомобили и мотоциклети напоследък....
Нямам самочувствие,че съм вече безгрешен във всеки един момент...
Предлагам като караме, да се поставяме на мястото на другия /другите/ участник в движението...за да очакваме така да се отнасят и с нас

Потребителски аватар
burkov2
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот burkov2 » Пет 24 апр 2009 20:47

stavrev написа:...Предлагам като караме, да се поставяме на мястото на другия /другите/ участник в движението...за да очакваме така да се отнасят и с нас

Аз затова много се пазя като почна да се правя на мъж че като се знам как нарочно насичам "Рацерите" направо ми се изправят косите :mrgreen:

Между другото подкрепям идеята напълно! :да:

Потребителски аватар
jorkatacool23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jorkatacool23 » Пет 24 апр 2009 21:00

Статистиките са потресаващи :cry: ,нека всеки се замисли над това,преди да натиска газта и да мисли-на мен не може да ми се случи нищо подобно...Всички сме хора и бъркаме...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”