Поздрави, Митака

theraven написа:Голфистите, БМВ-стите и ОПЕЛ-джиите идиоти увеличават ПТП-тата... Момченцата, седнали зад волана независимо дали на последната трошка или на тати лъскавата бегачка с вмирисано кифле на другата седалка увеличават ПТП-тата. Слабия контрол на подкупните катаджии увеличава ПТП-тата... Комплексите на шофьорите, провалени в живота, и проявата им на пътя увеличават ПТП-тата... Безумното състояние на пътната настилка увеличава ПТП-тата... Десните волани сами по себе си почти не създават предпоставки за ПТП-та... Предпоставките се създават от броя (или липсата) на мозъчни гънки в черепната кухина на задкормилното устройство... Всичко опира до това, докъде ти стига акъла... Еднакво ефективно може да се очисти зад волана на каквато и да е кола. Карал съм кола с десен волан в България, второ лято ходя в Англия и карам кола с ляв волан от време на време и стигам до заключението, че с малко повече внимание (което никога не е излишно) може да се кара кола с обратна дирекция спрямо пътната обстановка напълно спокойно...
Поздрави, Митака
AmW написа:znainainai моя жип има лепенки на фаровете бре. Съгласен съм, че твърденията, че е по удобно и лесно са глупави и абсурдни, но и твурденията, че шофьорите на такива автомобили са камикадзета и са за бесилото също са доста безпочвени и спецялно на мен ми звучат леко глупаво, но както и да е. Всеки сам решава до куде да направи компромис при закупуването на кола, и мисля,че щом е решил да кара кола с десен волан, значи е преценил и неудобствата и ще се съобразява с тях. Междо другото в УК има адски много коли с леви волани, дори много анфличани карат с ляв волан. Никой не против това къде е волана а и не ги интересува. Техния проблем с всичките тези коли е, че искат тези коли да плащат такси и застаховки на острова, а не както е в момента.
Поскрепям напълно мнениетп на vwfan :да
theultimate написа:Очудвате ли се на отношението? За мен, както и за всички други шофьори с нормални коли е по-опасно да кара срещу мен някой с десен волан, който не се знае дали изобщо има видимост и как точно прави изпреварвания, отколкото същия човек с нормална кола. За да вземе за същите пари мерцедес вместо голф влошава неговата, както и моята безопасност. Това е истината. Всичко друго е опит да се оправдаете за дето сте направили компромис екстри срещу безопасност.
pas1.8mi написа:За мен това са ИЗМЕКЯРИ-да купят по-нова кола на тънка цена!
theraven написа:Голфистите, БМВ-стите и ОПЕЛ-джиите идиоти увеличават ПТП-тата... Момченцата, седнали зад волана независимо дали на последната трошка или на тати лъскавата бегачка с вмирисано кифле на другата седалка увеличават ПТП-тата. Слабия контрол на подкупните катаджии увеличава ПТП-тата... Комплексите на шофьорите, провалени в живота, и проявата им на пътя увеличават ПТП-тата... Безумното състояние на пътната настилка увеличава ПТП-тата... Десните волани сами по себе си почти не създават предпоставки за ПТП-та... Предпоставките се създават от броя (или липсата) на мозъчни гънки в черепната кухина на задкормилното устройство... Всичко опира до това, докъде ти стига акъла... Еднакво ефективно може да се очисти зад волана на каквато и да е кола. Карал съм кола с десен волан в България, второ лято ходя в Англия и карам кола с ляв волан от време на време и стигам до заключението, че с малко повече внимание (което никога не е излишно) може да се кара кола с обратна дирекция спрямо пътната обстановка напълно спокойно...
Поздрави, Митака
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 33 госта