Книжката ми е от 2003(демек 7 годинки ), колите са жигула(на дядо), форд сиера(на бащата), Голф4,бмв Е46 и сега Голф3 Километрите са около 100-тина хил. с доста леки проишествия и 2 тежки , а актовете и фишовете са безбройни, вече 2 пъти карам курс за повишение на точки
книжка имам от почти 4 години. с мойта колат имам около 40 000км преди това с на майка ми полото още около 30 000 и горе-долу още 30 000 със служебни коли. ПТП-та 4 (3 по моя вина) актове-3 (за птп-тата) фишове-0 рушвети-рядко ми се случва.
А аз имам книжка от 22 години и съм минал приблизително 200 000 км.Колкото до возилата....само немски...2 вартбурга от които съм много доволен и сега ELPASOTO от които също съм много доволен Нарушения...само кокошкарски и дано да си останат само такива.
Имам книжка от 2 години и половина, навъртял съм между 70 и 80 хиляди километра, от тях 15 000 с голфа. Засега само леки произшествия (блъскане на куче, малка дистанция по светофарите и т.н.). Актовете също са пренебрежими - веднъж за колан, технически преглед на служебна кола и спукано предно стъкло.
От 2001 г съм редовен шофьор,навъртял съм около 200000 км 1 акт(не платен ) за ПТП 2003 г по моя вина и 1 месец без книжка за напускане на произшествието рушвет 20лв в Пловдив за една (малка загорка с мезе),заради маниполиран дрегер от страна на КАТ-ажиите или от мое недоглеждане,не знам какво стана но на дрегера пишеше 0.08 и искаха да ми вземат книжката
правоспособен водач от 12.2003-кат.С професионалист-кат.Д от 02.2008 кат.Е-08.2009 изминати километри с лични автомобили-около 150000 изминати километри със служебните автобуси-около 400000,като основно патувам Испания и Португалия
аз имам от 5 години книжка, и не повече от 30 000км. аз съм неактивен шофьор катастрофи нямам. ако може да спомена баща ми, той си смяташе преди време колко стаж и колко километра има и за неговите 40 години стаж има над 1 милион километра, професионален шофьор. предимно тия километри са въртяни на камиони в ссср по негови думи 2 пъти се е обръщал с камион на рождения си ден, затова вече не кара кола на рождения си ден. иначе по пътищата на българия няма даже глоба.
От 06.06.1995 имам книжка,ама колко км Само за 3 години откак имам пасата съм навъртял над 70 000км.А преди не съм слизал от автомобилите които съм имал.Сериозни нарушения нямам.Една катастрофа в Сърбия през 1997 не по моя вина.Глоба за леко превишена скорост на излизане от Бургас за Карнобат(за което и ми взеха 3 т.)А рушвети на няколко пъти.