Stivi написа:..Те и Ровър Маестро почнаха да сглабят едно време в БГ и се приканваха всички държавни администрации да се оборудват с него за да подпомогнат икономиката пък после че оказа че това недоразумение и за третия свят не става вече
WDW написа:Някой замислял ли се е само върху простичкия факт, че там в Ловеч се планират 2000 работни места ??????????????
Това им е най-хубавото на тези автомобили, а не пластмаси и колко тропат или не тропат.....
2000 човека ще могат да хранят семействата си, няма да бягат навън и да са миячи на чинии. Района около Ловеч ще живне.
Ще се появят нови фирми, а може и други пройзводители на автомобили да се появят.
2000 човека ще могат да хранят семействата си, няма да бягат навън и да са миячи на чинии.
Aprilia написа:Иначе нещо интересно за китайското автомобилостроене (или май по-скоро автомобилосглобяване). http://en.wikipedia.org/wiki/Automotive_industry
Смятах смятах и то май се връзва колкото Европа и Щатите взети заедно
H2O написа:Много объркан народ,еййТук не става въпрос за кола(нов внос
)а за нов автомобил.Вземете се осъзнайте и мислете по различно!Цените са добри(ако гроздето не е кисело де).Като гледам гаражите на някои,които оплюват новите БГ коли,честно казано ги съжалявам!Ама нали трябва да се разпльокате на 10-11г.кожа(кожен салон),че да си повдигнете самочувствието
Карайте със здраве каквото имате.Вие ще им берете грижата.
H2O написа:Много объркан народ,еййТук не става въпрос за кола(нов внос
)а за нов автомобил.Вземете се осъзнайте и мислете по различно!Цените са добри(ако гроздето не е кисело де).Като гледам гаражите на някои,които оплюват новите БГ коли,честно казано ги съжалявам!Ама нали трябва да се разпльокате на 10-11г.кожа(кожен салон),че да си повдигнете самочувствието
Карайте със здраве каквото имате.Вие ще им берете грижата.
doaiena написа:Ще ти кажа едно нещо по въпроса, по добре стар телевизор Сони от колкото чисто нов Фърст пърст или Нео мео, БЕКО, МЕКО и производни!
restless написа:doaiena написа:Ще ти кажа едно нещо по въпроса, по добре стар телевизор Сони от колкото чисто нов Фърст пърст или Нео мео, БЕКО, МЕКО и производни!
Лошото, че старите неща са добри до време.
Аз помня как в махлата се събираха по 15-20 човека, за да гледат нещо по Телевизията - на Опера с увеличително стъкло.
Помня и как ме дядо ми ме заведе у съседите да гледаме ЦСКА-Ливърпул - те имаха цветен телевизор, май Рубин![]()
Ама не ми казвай че ОПера или Рубин е по-добре от ново Нео
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта