Нов акумулатор
Re: Нов акумулатор
Колега,виж и тези http://prodavalnik.com/promotsiya-na-akumulatori-stormbatt-3g-garantsiya-i37119799 ... гледам в Кауфланд бяха на промоция , 3 години гаранция е доста добре !
- the_red_camel
- Автомобил: Skoda Roomster 1.6 16V 105hp
- Двигател: BTS
Видях ги ама нещо не ми дават доверие, по-добре да дам 10 лева повече и да взема АФА със същите параметри с 2 години гаранция..
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Реших все пак да е Варта Силвър-77ач с 3г гаранция за 192лв Магазина от който го купих се намира в София ул Орехова гора 2-4 Това е най ниската цена която аз открих
Здравейте,
Видях в интернет, особено в Продавалника, много изгодни цени за акумулатори. Някой от вас купувал ли е през интернет акумулатор, имал ли е проблеми? Просто има някои невероятно ниски цени, в сравнение с тези по магазините.Вие как мислите, да си поръчам ли?
Видях в интернет, особено в Продавалника, много изгодни цени за акумулатори. Някой от вас купувал ли е през интернет акумулатор, имал ли е проблеми? Просто има някои невероятно ниски цени, в сравнение с тези по магазините.Вие как мислите, да си поръчам ли?
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Не бих рискувал.Евтиното излиза скъпо,накрая 

-
Не са евтини в Продавалника а са скъпи по магазините Купи си го от място където ще можеш да отидеш при нужда от рекламация 

Ами аз сега като гледам марката, която предлагат, те си имат обявени места из цяла София, където могат да се предявяват рекламациите плюс в клоновете на самия вносител. Има си гаранция 24м, и никъде не го намирам по-евтин. Но да си призная имам разни притеснения...Ще взема да звънна на посочения телефон, да видя дали мога да си го взема от място.
-
Я кажи за какъв акумулатор става дума
- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Колеги дайте мнение за акумулаторите с марка Варта и Берга ,уж ги водят по качествени ,но и цените им са доста по високи от на повечето,дали си заслужава да се вземе такъв акумулатор.
Последна промяна от Daniel Kuntov на Вто 28 яну 2014 12:53, променено общо 1 път.
-
Оригиналния който смених наскоро беше Варта на 13г Не се надявам новата Варта да изкара толкова но пак заложих на тази марка Цената беше малко по висока от на другите марки За качество нищо не мога да кажа защото го карам 20 дни
Пише, че е Vega. Не ги знам, но цената много ме примамва :) Някой знае ли ги тези акумулатори? Ако са голям боклук ще се откажа и ще си купя друг, събирам препоръки, но да е евтин
. В тоя продавалник има и на други марки, които ми се виждат много евтини, но ми се ще да чуя, ако някой си е купвал така.

-
- Автомобил: golf 3 2.0 115 k.
- Двигател: 2E 1994
Вчера си закупих чисто нов акумолатор на цена от 94 лв. с отстъпка и върнах стария. Акумолаторът е Верга 56 ампера и 480 стартов ток. доволен съм от цената. От склад в дружба.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
nikodim66 написа:Пише, че е Vega.
"Акумулаторите VeGa се произвеждат в корейски предприятия, оборудвани на най – високо технологично равнище, където качеството се наблюдава през целия производствен процес."
Това нещо идва от на майната си, плаща му се мито и слиза под цените на родните акумулатори

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”