Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
mirogti1983
Автомобил:
Двигател:

Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Мнениеот mirogti1983 » Пет 04 фев 2011 18:39

на тройката ми откраднаха широкия нож и двата мигача(мигачите са комплект с халогените 240лв) и сега немога да си купя само мигачи :banghead:
на четворката ми задигнаха чистачките , счупиха задното стъкло , липсва ми баскасата с 2 15-ки и стъпалото . и понеже не са успяли да изкарат баскасата през счупеното стъкло отзад са я подмятали през седалките и са ми скъсали тавана scare
е после кво ги праиш такива ако ги хванеш на калъп . мали колко работи ми идват в главата death

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Пет 04 фев 2011 19:10

На мен антената ми развили и задната емблема ми прибрали като че ли и лайсните на вратите са се мъчили да пипат, понеже едната седи зачекната на половина извадена, но явно ги е видял някой и са се отказали :roll: и това става за около час докато бях на кафе, а приятелите ме базикат, че съм си носел документите на колата и панела на ЦД-то с мене (все пак ЦД-то има уж 2 години гаранция против кражба, ако панела е в мен след кражбата) :Mr Green Fun ужас незнам вече гараж ли трябва да си наема човек и освен това да внимава къде спира или какво трябва да се прави за сме спокойни :banghead:

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пет 04 фев 2011 19:16

Тия са баси ИЗРОДИТЕ. Тия дни (не знам кога точно и къде е станало) са ми ръчкали отново ключалките на колата. Резултата е , че в момента шофьорската едвам отваря с ключ , другата я няма никаква , а тази на багажника е разбита от около 2 години (пак от човъркане от цигани). И сега най-интересното , вчера ми пада акумулатора , как си представяте , че си влезнах в колата.... мечтая си да хвана някой нагъзен до колата ми :banana

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пет 04 фев 2011 23:26

mirogti1983 написа:е после кво ги праиш такива ако ги хванеш на калъп

:офф Работата ми е такава, че работните ми обувки са кубинки.
Имал съм щастието да хвана мангал да тараши кола за CD... scare mhihi

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Съб 05 фев 2011 0:32

Преди известно време писах в тая тема. Ставаше въпрос за едни мангали които ги хванахме и :smackbum Та единия пукнал в следствения, а за другия нямало доказателство за престъпление. Делото е прекратено поради смърт на "главния" и поради липса на вина във втория. Като четох прокурорското писмо си мислех, че ако не Господ, няма кой друг да накаже виновните.

berta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berta » Съб 05 фев 2011 7:54

Господ вижда всичко само смърт за такива като тоя!

Потребителски аватар
Jetman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetman » Съб 05 фев 2011 12:56

Нямам представа цигани ли са, наркомани ли са, идиоти ли са, обаче едно е ясно - мръсни и долни хора са това, абе ИЗМЕТ.
За 3 години 3 пъти ми драскат колата с ключ, а е спряна така, че не пречи на никого, дори не е близо до жилищен блок. Свиха ми антена, 4 чисто нови таса, преден нож... Нямам думи просто, писна ми да се разправям със застрахователи относно надрасканите детайли scare
Не зная каква психика има човек, за да върши подобни неща..

Потребителски аватар
mitko85
Автомобил: E91
Двигател: M47

Мнениеот mitko85 » Нед 13 фев 2011 18:23

Днес - отворен багажник - няма ми кората, която е без колони без нищо, обикновена си кора. Липсва ми и кръстачката за джантите. По купето нищо не е барнато - радио, всичко си е на мястото. Акъла ми не го побира, за една кора, що за хора... Вече се моля да набарам някой докато "пипа".

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Нед 13 фев 2011 18:30

Проблема на 2ките е ,че прекалено лесно се отварят и отпред и отзад...1 мин за отзад максимум,а за отпред секунди...

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Нед 13 фев 2011 19:01

Те повечето се отварят за няколко секунди, даже скъпите:

Потребителски аватар
Steyk
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Steyk » Чет 17 фев 2011 9:15

Ей лайна големи са тия, на Черни връх срещу завод хладилника тази вечер, ми свалиха половината нож под бронята. ПОЛОВИНАТА ебаси лекетата и лявата декоративна пластмаса на ел. огледалото....! За какво може да им е половин нож и лява пластмаса..?! И каръшки късмет от 4 голфа тройки на паркинга точно на моя :( Айде колегите поне минаха метър иначе те щяха да пишат сега....

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Вто 22 фев 2011 19:44

До Топлофикация в Борово преди два часа видях Голф 3 опоскан от айдуците. Стъклата на предните врати бяха счупени, изваден касетофона(стърчат кабели) и жабката отворена, явно панела е бил там. На предния капак щеката беше навън, явно акумулатора или нещо друго. Искам да пипна един такъв да изяде касетофона или да му го навра някъде. Сега ще звънна на полицията за всеки случай, че човека явно не знае.

edit
Обадих се на ченгетата, те ще си проверяват на кой е. Мама им мръсна на крадците, направо ме заболя като го видях изтърбушен. Кой знае какъв велик касетофон е имал.

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Вто 22 фев 2011 20:32

dragozow написа:...Стъклата на предните врати бяха счупени...

Абе човек, в нашия квартал (зоната) паркинга е "насолен" от парченца стъкло. Тука е редовно занятие на наркоманите и на циганите които са в съседство. Сутрин често виждам това което ти си видял с прозорците. Към 3 часа действат мършите. Миналия месец писна една аларма току пред терасата ми, към 3 часа. Едно Рено без стъкло... Видех я мършата за секунда, хилав нарко.. Ако фана некой такъв ще го нагъна като фафла.. death

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Вто 22 фев 2011 21:03

Те чупят и каквото вземат за няколко секунди, след това бягат яко. Лятото едно магазинче до блока така, чух чупене на стъкла и веднага скокнах, видях ги вече да бягат. На другия ден говорих със собственика, няколко стека цигари. Ако хвана някой да ми разбива колата сигурно ще ме приберат в затвора после. Като знам с какъв кеф си я подържам и после някой сополив наркоман да чупи направо не ми се мисли. За техен късмет в 99% от случаите не ги хващат. На айдуците трябва да им създават работа за да не мислят за глупости, вероятно ще продадат касетофона за 20 лв.

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Вто 22 фев 2011 21:17

dragozow написа:До Топлофикация в Борово преди два часа видях Голф 3 опоскан от айдуците. Стъклата на предните врати бяха счупени, изваден касетофона(стърчат кабели) и жабката отворена, явно панела е бил там.

На мен на стария ми Пасат, ми гепиха 2 пъти касетофон без панел. Касетофоните бяха висок клас Пайнер, сигурно ги познават по щипките копелетата. Направят золум за 700-800 лв и после продадат касетофона за 20-30 лв :beat_butt2

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”