Формула 1, Сезон 2012
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Формула 1, Сезон 2012
Ами Радо,то си е така.Заповедите от бокса не са били,пусни да те мине 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
За Масата ли става дума?
Ако да - ами така си е! Няма кой да има настроение за каране, като знае, че дори да е лидер - ще трябва 2 обиколки преди финала да даде десен мигач заради кефа на друг.
Предполагам, че съзнанието, че за момента си 'единствената надежда' също помага
Но вчерашното му каране показва, че е крайно време, за негово собствено добро, да иде някъде другаде
Ако да - ами така си е! Няма кой да има настроение за каране, като знае, че дори да е лидер - ще трябва 2 обиколки преди финала да даде десен мигач заради кефа на друг.
Предполагам, че съзнанието, че за момента си 'единствената надежда' също помага
Но вчерашното му каране показва, че е крайно време, за негово собствено добро, да иде някъде другаде

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Радо
Я да видим как Алонсо се движи само направо
Аз виждам, че на изхода от питлейна е по средата на пистата и от там започва да се движи на ляво. Точно преди завоя вече натиска Кими, който с левите гуми отива в тревата за да избегне сблъсъка.
Фетел можеше да натиска много. Преди НБО в предпоследния тур времената му бяха с 1.3 секунди по-бавни. Ако имаше бърз болид зад него щеше да кара с по-високо темпо. Ако не се лъжа преди вторите стопове държеше разлика 10.1 секунди в продължение на 7-8 обиколки. След това за 6 тура отвори преднина от 16.4...
Истината е, че в Ред Бул има сериозни подобрения. Спечелиха на бавно градско трасе, спечелиха на бърза писта. Вече ми е интересно какво ще покажат в Корея. Там по принцип очаквам съвземане на МакЛарън (най-голямото разочарование за мен този уикенд)... Но да видим...
ПП: Голяма изненада бяха за мен секторните времена на Фетел: в сектор 1 не беше най-бързия пилот. Маса, Кобаяши и Бътън редовно вървяха с неговите времена. Но на втори сектор, който има 2 прави Себ бе с 0.4 - 0.6 по-бърз от всички.

Аз виждам, че на изхода от питлейна е по средата на пистата и от там започва да се движи на ляво. Точно преди завоя вече натиска Кими, който с левите гуми отива в тревата за да избегне сблъсъка.
radotom написа:Подчертал съм 'показаното', защото предполгам, че ако зад ФингърБой-я беше Алонсо, щеше да покаже още
Фетел можеше да натиска много. Преди НБО в предпоследния тур времената му бяха с 1.3 секунди по-бавни. Ако имаше бърз болид зад него щеше да кара с по-високо темпо. Ако не се лъжа преди вторите стопове държеше разлика 10.1 секунди в продължение на 7-8 обиколки. След това за 6 тура отвори преднина от 16.4...
Истината е, че в Ред Бул има сериозни подобрения. Спечелиха на бавно градско трасе, спечелиха на бърза писта. Вече ми е интересно какво ще покажат в Корея. Там по принцип очаквам съвземане на МакЛарън (най-голямото разочарование за мен този уикенд)... Но да видим...
ПП: Голяма изненада бяха за мен секторните времена на Фетел: в сектор 1 не беше най-бързия пилот. Маса, Кобаяши и Бътън редовно вървяха с неговите времена. Но на втори сектор, който има 2 прави Себ бе с 0.4 - 0.6 по-бърз от всички.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Гледах състезанието по Sky sports. В предварителното студио точно това разискваха - как пистата се стеснява в края на старт/финала и я сравняваха с Монца. Не съм гледал повторенията да търся вина, все едно е щом Алонсо отпадна. Самия той не обвинява Кими. Според мен състезателен инцидент. Аз очаквах да продължи след като се завъртя и никой не го нацели, но уви...
Болида на Редбул отново над всички останали.
Болида на Редбул отново над всички останали.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Barboukov написа:РадоЯ да видим как Алонсо се движи само направо
Мии... гледай, де!

Следи осевата линия.
Ludia написа:- как пистата се стеснява в края на старт/финала и...
Аааа... това, изглежда, обяснява защо хем Фиатчето не се отдалечава от осевата линия, хем Райчо с озовава в тревата (и в гумата на Алонсо)

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Именно ! И двамата да карат направо, в един момент единия се озовава в тревата, защото пистата се стеснява доста в началото на завоя.
Аз не очаквах ,че Алонсо може да предизвика такъв глупав инцидент...може би защото започнах да си мисля,че е съвършен,а явно никой не е такъв
напълно ненужно притисна Кими при положение,че от дясно си има предостатъчно място
сигурен съм,че мноооого ще съжалява за тази грешка...

Последна промяна от strqsko на Пон 08 окт 2012 22:10, променено общо 1 път.
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
По-точно не го е предизвикал, а го допусна. Неговата единствена мисъл е да завърши и да добави или открадне някоя точка. Наясно е ,че не може да побеждава Редбул и остава да се надява на малшанс за Фетел
А като каза "съвършен" се сетих за един, който не е във Ф1, но е ...Льоб.
А като каза "съвършен" се сетих за един, който не е във Ф1, но е ...Льоб.
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
110afn написа: Неговата единствена мисъл е да завърши и да добави или открадне някоя точка.
Що освен него останалите за гъби ли са там? Я разясни .Недей така колега...
Ти си бая пророк !
Съвършени няма .Било пък Льоб.
- 110afn
Ами аз съм го написал. Само Алонсо е за гъби по нанадолнището. Ако мислиш, че в равни условия в състезателно темпо може да бие Редбул и Мак, то значи е Шампион вече.
Знам, че ви е тежко, но нещата си идват по местата
Знам, че ви е тежко, но нещата си идват по местата
...мда,допусна го,след като го предизвика...всеки се старае да открадне възможно най-много точки,но при положение,че позицията му пред Кими беше сигурна това пресиране се оказа осиране 

- mariovasi
110afn написа: Неговата единствена мисъл е да завърши и да добави или открадне някоя точка.

Последна промяна от mariovasi на Пон 08 окт 2012 23:17, променено общо 1 път.
- 110afn
Не знам що ме цитираш 100 пъти едно и също. Какво не проумяваш? Досега на Алонсо с оглед преднината му трябваха точки извън топ3. Сега осъзнаваш ли, че му трябват победи или да финишира преди Фетел.
Извинявай, че те засегнах, не съм знаел, че по си видял т'ва онова
Извинявай, че те засегнах, не съм знаел, че по си видял т'ва онова
- mariovasi
Не е само Алонсо на всички им трябват точки .Всички искат да са напред за точки,и правят инциденти.
Ама що казваш откраднати се чудя.
Не си ме засегнал.
Аз съм обективен фен.Какво да осъзнавам,нямам фикс идея спрямо Алонсо.Нека по добрият е по напред.
Ама що казваш откраднати се чудя.
Не си ме засегнал.
Аз съм обективен фен.Какво да осъзнавам,нямам фикс идея спрямо Алонсо.Нека по добрият е по напред.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”